YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
DenizBank’tan Yerköy’deki esnaf odalarına avantaj sağlayan iş birliği

DenizBank’tan Yerköy’deki esnaf odalarına avantaj sağlayan iş birliği

DenizBank Yerköy Şube Müdürü M. Derviş Kılıçarslan, Yerköy ilçemizde bulunan beş oda ile esnafa avantaj sağlayan iş birliği protokolü imzaladıklarını söyledi.

DenizBank, Yerköy Kahveciler, Otelciler ve Hamamcılar Odası, Yerköy Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Yerköy Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası, Yerköy Nakliyeciler ve Şoförler Odası, Yerköy Bakkallar Sebzeciler ve Tuhafiyeciler Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

Beş kurum arasında 04 Mart 2021 tarihinde imzalanan anlaşma ile Oda üyeleri DenizBank’ın kendilerine özel sunduğu 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi’den yararlanabilecek. Üye esnaf ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilecek.

“Sektörel uzmanlığımız ile esnafımızın her ihtiyacında yanlarındayız”

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Yerköy Şube Müdürü M. Derviş Kılıçarslan gazetemize yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Yerköy Kahveciler, Otelciler ve Hamamcılar Odası, Yerköy Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yerköy Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası, Yerköy Nakliyeciler ve Şoförler Odası, Yerköy Bakkallar Sebzeciler ve Tuhafiyeciler Odası ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

DenizBank Yerköy Şube Müdürü M. Derviş Kılıçarslan, bilgi için Haşim Kılıç Mahallesi Hükümet Caddesi No: 8/1 DenizBank Şubesine veya İrtibat Tel. (0354) 516 00 69 (Dahili 101) ile 0532 294 66 11 yada mehmetdervis.kilicasrlan@denizbank.com adresinden bilgi ala bileceklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji