YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
DenizBank'tan Yerköylü Üreticilere iftar yemeği

DenizBank'tan Yerköylü Üreticilere iftar yemeği

DenizBank, Yerköy’de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.
10072015denizTarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olan DenizBank, Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticileri, desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.
DenizBank, Perşembe akşamı Yerköy’de bir iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Yerköy Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeği; DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Orta Anadolu Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk, Yerköy Şube Müdürü Şükrü Nazlıer, Orta Anadolu Bölge Tarım Bölge Sorumlusu Okan Fırat, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, Yerköy Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Erbek ve köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.
“DenizBank, tarımda özel bankalar arasında birinci sırada”
İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduğuna dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Süleyman Şanlı, “DenizBank, tarım sektörüne, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
“Üretici Kartla ödemeler hasada erteleniyor”
Türk tanımının verimliliğini attırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan DenizBank, bu hizmetlerinden biri olan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan “Üretici Kart” ile uygun kredi koşullarında taksitli ve hasat vadeli ödeme gibi seçenekler sunuyor. DenizBank’ın sağladığı kullanım kolaylıkları ve sunduğu hizmetler açısından Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart’ın en önemli özelliğini ise yılda bir kez ödemeli olması ve bu ödeme vadesinin tamamen çiftçinin hasadına göre belirlenmesi oluşturuyor. Üreticiler; kapalı devre çalışan ve sadece yapmış olduğu tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank’ın anlaşmalı üye işyerlerinden 5 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyorlar. DenizBank’ın benzeri kampanyaları yem, tarım ilacı, tohum, fide satışı yapan bayilerde de uygulanıyor. Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından, ATM’lerden, DenizBank web sayfasından ya da sadece bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyorlar. Yine sektörde bir ilk olan DenizBank uygulaması ile üreticilere Bağ-Kur prim ödemelerini hasatta ödeme imkânı sunuluyor. Aylık düzenli geliri olmayan üreticiler bu uygulama sayesinde Bağ-Kur primlerini Üretici Kartları aracılığı ile otomatik olarak ödeme imkanına sahip oluyor; kurumun sağladığı tüm haklardan kesintisiz olarak zamanında yararlanmaya devam ediyorlar. DenizBank’ın Turkcell’le yaptığı kampanyası ile ise üreticiler tüm yıl konuşuyor, limit dahilindeki Turkcell Faturalarını Üretici Kart ile hasatta faizsiz ödeyebiliyorlar.
“Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında”
Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarımsal ekipman ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya A TM’lerden nakit çekerek kullanabilirler. Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir. Erken ödeme imkanı sunar. Anlaşmalı işyerlerinde kampanya dahilinde faizsiz tarımsal girdi alışverişi sağlar. Üretici Kart dışında Traktör Kredisi, Arazi Alım Kredisi, Sera Yapım ve Bakım Kredisi ve Tarımsal İhtiyaç Kredisi de DenizBank’ın çiftçiler için sunduğu diğer ürünler arasında yer alıyor.
“DenizBank Hakkında”
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan DenizBank’/, Avrupa’nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’mn ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya ‘nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşit/i finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu hun, Türkiye’nin 81 Hinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 757şubesi İle 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu çatısı altında; DenizBank’ın yanı sıra yedi yerli, üç uluslararası fínansal iştirak He fínansal olmayan beş yerli iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatınm, Ekspres Menkul, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetimi; Intertech, DenizKüitür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.
Sberbank, Rusya’nın en büyük bankası ve önde gelen global bir fínans kurumudur. Sberbank Rusya’da ki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmakta olup ulusal ekonominin ana kreditörü ve Rusya’nın en fazla mevduat toplayan bankasıdır. Sberbank’ın kurucusu ve ana hissedan olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri, yerli ve yabancı yatınmcılara aittir. Sberbank’ın 22 ülkede 110 milyondan fazla bireysel müşterisi ve 1 milyon kurumsal müşterisi bulunmaktadır. 17. OOO’den fazla şubesi ile Rusya ‘daki en geniş şube ağianndan birine sahip olan Sberbank’ın uluslararası operasyonlan İngiltere, ABD, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye ve diğer ülkelerde gerçekleştirilmektedir. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafindan verilen 1481 nolu genel bankacılık lisansına sahiptir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji