YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Deniz,”Fatih Mahallesini sil baştan”

Deniz,”Fatih Mahallesini sil baştan”

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “İnsan Ancak Yaptıkları Eserlerle Ayakta Durabilir” dedi.
16022013fatihÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ara ve ana yolları ilçenin gelişmişliğin bir göstergesi olarak kilit parke yol çalışmalarıyla Çiçekdağı ilçesinin pırıl pırıl bir görünüme sahip olacağını ifade etti.
Deniz, “Hiçbir memleket yoktur ki, kıyıda köşede kalmış bir semti bir mahallesi olmasın. Her şeyleriyle sanki dışlanmış gibi yapılan müspet hiçbir faaliyetten nasibini almamış bu mahalleler kimi zaman varoş kimi zaman gecekondu kimi zamansa kenar mahalle imajlarıyla hep kaderleriyle baş başa bırakılmışlardır. Burada yaşayan insanlar hizmet nedir görmezler çok zaman.
İlçemizde yıllardır yatırımlardan güzelliklerden nasibini almamış bir mahallesi olan Fatih mahallemizin Belediye Başkanlığımızca yapılan yatırımlar sayesinde bu imajı müspet bir şekilde değişmiş yüzler güler hale gelmiştir.
Bu ilçemizin şuan itibariyle bütün ara ve ana yolları gelişmişliğin bir göstergesi olarak kilit parke yol çalışmalarımızla pırıl pırıl bir görünüme sahip olmuştur.
Mahalle aralarında yığıntı şeklinde pis bir görüntü oluşturan çöp yığınları gitmiş yerlerine çöp konteynır sistemi getirilmiştir.  Önümüzdeki günlerde yapacağımız park çalışmamızla da mahallemiz adeta taçlandırılacaktır. Hali hazırda, Yeni mahallemizde yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam devam etmektedir” dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji