YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Deprem vatandaşları sokaklara döktü

Deprem vatandaşları sokaklara döktü

Çiçekdağı ve Yerköy’de meydana gelen deprem vatandaşları korkuttu.
11012015depremMerkez üssü Çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğündeki deprem sonrası Çiçekdağı ve Yerköy ilçelerindeki bazı evlerde hasar meydana geldi.
Depremin hissedilmesinin ardından evlerini boşaltan vatandaşlar, bir süre sokaklarda ve açık alanlarda bekledi. Bazı kişiler sokaklarda ateş yakarak ısınmaya çalışırken, bazı vatandaşlar da araçlarında artçı sarsıntıların geçmesini bekledi. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar, bir süre sonra tekrar evlerine girdi.
Deprem sonrasında Çiçekdağı ilçesine bağlı Hacıduraklı, Harmanpınar, Alahacılı ve Beşikli köylerindeki bazı evlerde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.
Ayanoğlu Mahallesi Muhtarı Bahriye İnce, yaptığı açıklamada, mahallerinde bulunan üç binada maddi hasar oluştuğunu söyledi.
Binalarında hasar olan vatandaşların köylerde bulunan akrabalarının yanlarına gittiğini ifade eden İnce, “Merkez üssü Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesi olan deprem sonrası ilçemizde bulunan birçok vatandaş köylerinde bulunan akrabalarının yanına giderken kimi vatandaşlarımız ise tek katlı evi olan akrabalarının evlerine yatmaya gitti. Gidecek yeri olmayan birçok kişi ise arabalarında yatacaklarını söylüyorlar. İnşallah bir şey olmaz bundan sonra” dedi.
 18 artçı sarsıntı meydana geldi
Diğer yandan, AFAD Deprem Dairesi Başkanlığının verilerine göre, saat 19.40’da merkez üssü Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğündeki depremin ardından büyüklükleri 3,5 ile 1.1 arasında değişen 18 artçı sarsıntı meydana geldi.
– Depremin ardından Çiçekdağı ve Yozgat’ın Yerköy ilçelerinde bazı evlerde hasar oluştu
– Panikle sokaklara çıkan bazı vatandaşlar araçlarında, bazıları da ateş yakarak ısınmaya çalıştı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji