YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Dereceye giren öğrencilere yemek verildi

Dereceye giren öğrencilere yemek verildi

19012017meb
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, ilçede TEOG’da dereceye giren öğrencilere yemek verdi.
Yozgat Otelcilik ve Turizm’te gerekçelen yemekte konuşma yapan Kaymakam Şengök, TEOG’da derece elde eden başarılı öğrencileri yemek organize ettiklerini söyledi.
İlçede eğitimin geliştirilmesi noktasında kendilerinin de ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Şengök, şunları söyledi:
“TEOG sınavında, Yerköy ilçemizde dereceye giren öğrencilerimizin bu başarıları bizi gururlandırmıştır. İnşallah öğrencilerimiz daha iyi yerlere gelip daha güzel başarılar elde edeceklerdir. Buna inancımız tamdır. Kaymakamlık olarak da siz değerli öğrencilerimize ve öğretmenlerimizle yemekte bir araya gelelim istedik. İnşallah daha güzel başarılarda yine birlikte olacağız. Öğrencilerimizin bu başarısında emekleri bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz başta olmak üzere bütün eğitim camiasına şükranlarımızı sunuyorum.”
Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş, en güzel toplantıların bu tür başarı ödüllerinin verildiği organizasyonlar olduğunu söyledi.
Başarılı öğrencilere “Bizlerde sizlerin başarılarıyla gururlanıyoruz” diye seslenen  Kuş, şöyle konuştu: “Hayata yaşanılacak en güzel şeylerden bir tanesi  emeğin karşılığını almaktır. Sizlerde çok çaba gösterdiniz ve hayatınızın bir geçiş evresi olan TEOG sınavını başarı ile sonuçlandırdınız. Ben bu başarıda emeği olan başta sizler olmak üzere herkesi kutluyor nice başarılar temennisinde bulunuyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, teşekkür ederek, öğrencileri ve öğretmenleri kutladı.
Etkinlikte, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Gerçekleşen yemeğe, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ün yanı sıra, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji