YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Dereli’den, 103 emekli amirale sert tepki

Dereli’den, 103 emekli amirale sert tepki

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, emekli 103 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayımlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Dereli, mesajında “Haddinizi bilin!” dedi.

Emekli 103 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayımladı.

Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine tepki gösteren AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır içeride, dışarıda vatan ve millet düşmanlarıyla cephe cephe amansız bir mücadele sürerken ortalıkta gözükmeyen emekliler, kendi uydurdukları gündemlerle kaos simsarlığı üstlenmişler belli. Kahraman milletimiz 15 Temmuz’da sadece FETÖ’cü darbecileri değil, aynı kaynaktan beslendiğini bildiğimiz bütün darbe sevdalılarını da toprağa gömdü. Düşünce açıklama başka, darbe çağrışımlı bildiri hazırlamak başka. Bir grup müteakit askerin darbe dönemlerini çağrıştıran açıklaması sadece kendilerini gülünç ve zavallı duruma düşürmüştür. Haddinizi bilin ve yerinizde oturun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

  1. Kıymetli, Ak Parti Yerköy İlçe Başkanımız Sayın Hacı DERELİ Bey’in ; Kahraman Türk Milletinin, bağrından çıkardığı, görevi; Mubarek vatan toprağını ve Asil Milletimizi korumak ve muhafaza etmek olan , Müslüman Odumuzun muvazzaf olmayan emekli askerlerinin gaflet göstergesi, iyi niyetten uzak olan bildirilerine karşı ortaya koyduğu haklı tepkiye yürekten katılıyor ve desteğimle , Sayın Başkanımızın yanlarında olduğumu ifade ve beyan ediyorum… Gösterdiğiniz Duyarlı tepkiye Teşekkürler..Çalısmalarınızda Başarılar Diler , sevgi ve saygılar sunarım….

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji