YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,33
  • ALTIN
    %0,95
  • BIST
    %0,28
Devlet Su İşleri Toplu Temel Atma Töreni yapıldı

Devlet Su İşleri Toplu Temel Atma Töreni yapıldı

Yerköy Sekili Deliceırmak Islahı projesinin temeli törenle atıldı.
14042011aritmaCumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kayseri’den video konferans sistemi ile gerçekleştirilen temel atma törenine Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çiftçi vatandaşlar katıldı.
Devlet Su İşleri Toplu Temel Atma Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeşil bir Türkiye için çalışıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Gül, “Bu büyük barajlar topraklarımızı sulayarak büyüyen ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacaktır. Artık çok daha ileri seviyedeyiz ve ilerlemeye devam edeceğiz. Verimli ve bereketli toprakların değer artışı ile vatandaşımızın, çiftçimizin yüzü gülecektir. Bugün temeli atılan 10 ayrı tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. ” dedi.
Video Konferans sistemi ile törene katılan Vali Necati Şentürk, Aşağı Sekili Sulaması İkmali ve Deliceırmak Islahı Projesi hakkında bilgiler verdi. Vali Şentürk, “Yerköy ilçesi Aşağı Sekili Sulaması İkmali ve Deliceırmak Islahı Projesinin gayesi Deliceırmak vadisinde bulunan ve daha önce ana kanal bazında tamamlanarak sulamaya açılan 3125 hektar alanın sulama şebekesinin alçak ve orta basınçlı Kaliforniya sistemi ile yapılması hedeflenmektedir.
2012 yılı Ağustos ayı sonu itibari ile tamamlanması planlanan bu proje ile birlikte Kayseri ilinde temeli atılan diğer projeler hayırlı olsun” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji