YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,01
  • BIST
    %-0,50
Doğalgaz altyapı çalışmaları hızla devam ediyor

Doğalgaz altyapı çalışmaları hızla devam ediyor

Yerköy ve Yozgat’ta havaların soğumasına rağmen doğalgaz altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
08122011dogalgazYozgat Sürmeligaz, ESC Taşeron Firması Şantiye Şefi Atilla Ertuğrul, havaların soğumasına rağmen vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda Yerköy İlçe Merkezinde ve Yozgat Merkezde doğalgaz çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
Kış mevsiminde çalışma şartlarının zor olmasına karşılık vatandaşı mağdur etmemek için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini dile getiren Ertuğrul, “Havalar iyi olduğu müddetçe çalışmalarımız devam edecek.
Şu anda Yerköy ve Yozgat’ta doğalgaz borularını döşüyoruz. İl ve İlçelerde yaşayan mahalle sakinleri doğalgazın sokaklarına gelmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyor.” dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Atilla Gelen Yozgat

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yerköy bldye başkanımız su faturalarına eklenen 10 tl ne bedelidir kapılara çakılan su numaraların bedelimi yerköyde 16.000 hane var 10 tlden 160.000 tl yapar lfn biraz insaf lfn

  2. yerköyde kim kime kazık atarsa o kazanıyor. sürmeli gazda aynı belediye başkanıda esnafıda. halkı yediniz bitirdiniz yaşanacak bi yanını bırakmadınız bu şehrin helal olsun. arkadaşlarımızı dostlarımızı ilçemize davet etmeye utanıyoruz yol desen yol yok yeşillik park desen her yer çamur sinema yok festival yok bu memlekete bir iyilik yapın Allahın belalari size oy veren aklimi s2yim.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji