YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Dolandırıcılığa karşı Emniyet'ten broşürlü uyarı

Dolandırıcılığa karşı Emniyet'ten broşürlü uyarı

Yerköy ilçemizde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) ekipleri, dolandırıcılık olaylarına karşı broşürler ile vatandaşı uyarıyor.
25012014destekTDP ekipleri alışveriş için dışarı çıkan ve pazaryerlerine giden vatandaşları, yankesici ve dolandırıcılara karşı dikkatli olmamaları konusunda uyardı.
TDP ekipleri, semt pazarında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşür dağıtan polis ekiplerinin halkı bilinçlendirmek için gerek sözlü, gerekse broşürlerle pazara gelen bayanları uyardıklarını söyledi.
Emniyet Müdürü Erdal Tepe ise yankesicilik ve dolandırıcılık hakkında vatandaşların bilinmesi gerekenleri ve alınması gereken tedbirler konusunda çeşitli uyarılarda bulunduklarını ifade etti.
TDP polislerinin semt pazarında hırsızlıklara ve sahte paralara karşı çeşitli uyarılarda bulunulduğunu belirten Tepe,  bayanların çantalara ve değerli eşyalarına sahip çıkmaları gerektiğini belirterek şu ifadelerde bulundu;
“Toplum Destek Büro amirliği ekiplerimiz ilçemizde bulunan semt pazarlarında dolaşarak vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı yankesicilik be dolandırıcılığa karşı çeşitli uyarılarda bulunuyor. Ekiplerimiz özellikle pazara çıkan bayanlara yan kesiciliğe, dolandırıcılığa ve üzerlerinde değerli ziynet eşyalarını taşımamaları konusunda çeşitli uyarıları, hem sözlü hem de broşürlerle anlatılıyor” dedi.
Alışveriş için pazara gelen bayanların yanlarında, alışverişe yetecek kadar para taşımaları gerektiğini belirten Tepe, alışveriş esnasında çantalarını tezgahlara bırakmamaları gerektiği, bunları yaptıkları takdirde olası hırsızlığı en aza indireceklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji