YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Dünya Sağlık Haftası nedeni ile sağlık çalışanları yürüdü

Dünya Sağlık Haftası nedeni ile sağlık çalışanları yürüdü

Yerköy Devlet Hastanesi, Dünya sağlık Haftası nedeniyle yürüyüş düzenledi.
14042016yuruyusYerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ümit Öztürk, Dünya Sağlık Haftası etkinlikleri kapsamında “Sağlıklı yaşam için spor yap” sloganı adı altında yürüyüş düzenlediklerini söyledi.
Sağlığın ruhen, bedenen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olduğunu belirten Dr. Öztürk, “ Devlet hastanesi olarak 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Sağlık Haftası” nedeni ile farkındalık yaratmak için “Sağlıklı yaşam için spor yap” sloganı adı yürüyüş organizasyonu düzenlemiş bulunmaktayız. Biz sağlık çalışanları olarak, Yozgat’ta ve Yerköy’de sağlık kurum ve kuruluşları olarak sağlık hizmetlerini halkımıza büyük bir özveriyle sunuyoruz. Sağlıklı bir hayat insanların vazgeçemeyeceği temel hakkıdır. İnsanların daha sağlıklı ve daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur. Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Vatandaşlara hizmet için gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarının, Dünya Sağlık Haftasını kutluyorum” dedi.
Hastane başlayan ve istasyon meydanına son bulan yürüyüşe kaymakam Nevzat Şengök, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kuruca, Başhekim Dr. Ümit Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, Yozgat Aile Hekimleri Derneği Başkanı (YAHED) ve Yerköy 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi Hekimi Dr. Murat Yıldırım, Yerköy Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Harun Macit, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji