YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Duran’dan gazetemize ziyaret

Duran’dan gazetemize ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy Belediye Başkan A. Adayı Duran Duran, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan A.Adayı Duran Duran, Yerköy’e hizmet etmek için Aday Adayı olduğunu söyledi.
Duran gerçekleşen ziyarette şu ifadelerde bulundu: “ 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıkmış bulunmaktayım, Yerköy’e ve Yerköylü hemşerilerime hizmet etmek için talibim. Elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa hangi konularda olursa olsun hizmet etmeye, Yerköylü hemşerilerimizin hizmetinde olmaya hatta hizmetçisi olmaya talip oldu” dedi.
Duran kimdir?
1965 Çiçekdağı Orta Hacı Ahmetli köyünde doğdu, İlk ve Ortaokulu Yerköy’de tamamladı. Liseyi Ankara M.R. Uzel Kimya Teknik Lisesinde okudu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Kırşehir Tarım İl Müdürlüğünde Şube Müdürü ve 1999-2003 yıllarında İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Kırşehir Tarım İl Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görev yapmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji