YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Durmaz, Kaymakam Gale'yi Makamında Ziyaret Etti

Durmaz, Kaymakam Gale'yi Makamında Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde seçilen Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Bülent Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Bayram Gale’yi makamında ziyaret etti.
05062013kaymakamYerköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamından kabul eden kaymakam Gale, Yerköy’de esnafların sorunlarını doğrudan tesbit edilerek, sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyledi.
Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın üretken ve ilçenin kalkınması noktasında gerekli çalışmaları gösterip proje üretmelerini isteyen Kaymakam Gale, ilçe halkının refah düzeyinin yükselmesi ve yaşam kalitesinin artması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini vurguladı.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Durmaz ise hedeflerinin sanayiciliği ve tarımsal sanayiyi geliştirmek olduğunu, bu konuda Kaymakamlık ile her zaman ortak projelerde işbirliği yapabileceklerini dile getirdi.
Sosyo ekonomik gelişmesine katkı sağlama noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Durmaz, “Yeni yönetim olarak Yerköy’ün gelişimine elimizden geldiğince katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ziyaretinde, meclis başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet Zorlu, Turan Karamollaoğlu Mahmut Karataş ve Fikret Çetin’de hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji