YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
DURMAZ ŞEFAATLİDEN, BAŞBAKANA SESLENDİ

DURMAZ ŞEFAATLİDEN, BAŞBAKANA SESLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde seçim karargah bürosu açılış törenine katıldı.
durmaz1Açılış Öncesi partililere seslenen Durmaz Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi. Durmaz: “İşte bunların bozulduğu nokta bu niye bize haber vermediniz de biz o kutucukları o paraları o kasaları o para sayma makinalarını kaybetseydik. Sıkıntıları bu bu.  Adli Kolluk Yönetmeliğini bir gecede değiştirmenin sebebi bu.” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Deniz Feneri Davasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Korumasının Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı arayıp operasyonu haber verdiğini iddia etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada; “Bu hükümet zamanında bir operasyon hatırlıyor musunuz. Hatırlamıyorsunuz. Neden çünkü bu hükümet bugün yaptığı gibi dünde her türlü operasyona engel olabilecek tedbirleri alarak bugünlere gelmiştir. Bugünde artık mızrak çuvala sığmamış bugün artık kapatılacak bir hal kalmamıştır. Sayın Başbakan ısrarla bin siyaset mühendisliği yapıyor. Israrla toplumun algısını farklı yöne doğru kaydırmaya çalışıyor. Sayın Başbakan bu işin arkasında küresel güçlerin olduğunu söylüyor. Küresel güçler varmış. Ve onlar Türkiye’ye sayın başbakana tuzak kuruyorlarmış. Muhterem hemşerilerim Allah’ını seven elini vicdanına koysun şöyle bir düşünsün ya bu küresel güçler hanginizin evine 4,5 milyon dolar para bıraktılar. Hanginiz şurada ki hemşerimden ayakkabıcıdan ayakkabı aldınız da kutunun içinden bir dolar çıktı. Hanginizin evinde altı tane kasa var Allah rızası için bana bir söyler misiniz. Hanginizin evinde para sayma makinası var. Milletin aklıyla kimsenin alay etmeye hakkı yok. Eğer bir yolsuzluk usulsüzlük varsa devletin ilgili kurumları yargısı bunun üzerine gider. Gereğini yapar. Sizler ayıklamış olursunuz. Temizlenmiş arınmış olursunuz. Hani diyor ya başbakan biz bugüne  kadar kötüleri ata ata geldik diye yav sen nerede operasyon gördün ki kötüleri atacaksın ya.
Ne diyor senin yanındaki bakan senin yanındaki bakan diyor ki sayın başbakan ben eğer istifaya zorlanıyorsam benim hakkında düzenlenen iddianamenin içerisinde yer alan imar değişikliklerinin tamamını ben senin onayınla yaptım, sen niye burada duruyorsun diyor. Neymiş efendim bağışlar için toplanmış imam hatip lisesi yaptıracaklarmış. Şu camide Cuma günleri ihtilaç olduğunda sergi açılıyor. Siz hiç  dolar bağışladınız mı? Dolar gördünüz mü ki bağışlayacaksınız. Sayın başbakan mızrak çuvala sığmıyor. Sayın başbakan kendi bakanının ifadesiyle söylüyorum. Sen bu işlerin başısın ve esas sorumlusu da sensin. Bize diyor nasıl olur niye haber verilmedi Ya Allah’ınızı severseniz size daha önce bir haber verdiler bir kere haber verdiler. Almanya’da asrın yolsuzluğu olarak gündeme gelen ve sorumluları yıllarca hapis cezasına çarptırılan Deniz Feneri davasında size haber verdiler ne yaptınız siz Beşir Atalay’ın Başbakan Yardımcısının koruması Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı aradı mı aramadı mı? Yarın operasyon var diye. Haber verdiler mi vermediler mi? İşte bunların bozulduğu nokta bu niye bize haber vermediniz de biz o kutucukları o paraları o kasaları o para sayma makinelerini kaybetseydik. Sıkıntıları bu bu.  Adli Kolluk Yönetmeliğini bir gecede değiştirmenin sebebi bu. Anladınız değil mi? Dün ikinci operasyon yoldaydı. Adli Kolluk Yönetmeliğini değiştirerek haber verdiler operasyona engel oldular. Size niye haber versinler Deniz Fenerinde sanıkları bırakıp savcıları yargılayan siz değil misiniz? Bunun için mi haber versinler? Hırsızlıkla haramla, haramilerle nereye kadar yürüyeceğinizi sanıyorsunuz?
Sıkıştığında iftiralara sarılanlara pirim vermeyiniz. Ne diyor sayın başbakan çeteler var diyor. Paralel devlet yapılanması var diyor. Günaydın sayın başbakan eğer böyle bir şey varsa o çetelerinde başı sensin sayın başbakan. Sen dün beraber yürümedin mi? Beraber yapmadın mı bütün her şeyi? Ne istedilerse verdim diyen sen değil misin? Bize göre çete felan yok sayın başbakan bırak işi Cemaatle çatışma ortamına getirip dikkatleri başka yöne çekmeye. Bize göre tek bir şey var alemi bir şekilde hırsızlık var.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji