YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Eğitim Bir Sen’den kaynaşma yemeği

Eğitim Bir Sen’den kaynaşma yemeği

Eğitim Bir Sen Kırşehir Şubesi, Çiçekdağı ilçesinde bulunan üyelerine eğiticiler arası tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.
06032015egitimsenYerköy Öğretmen Evi Yemekhanesinde gerçekleşen yemeğe, Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Eğitim-Bir-Sen Çiçekdağı Şube Başkanı Yaşar Erkan ve çok sayıda öğretmenin katıldı.
Eğitim-Bir-Sen Çiçekdağı Şube Başkanı Yaşar, merkeze bağlı okul ve kurumların idarecileriyle akşam yemeğinde bir araya gelerek istişare  toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Erkan, şube yönetimi ile sendikanın çalışmaları ve ilçedeki okullardaki eğitim sorunları hakkında bilgi alış verişi yapmak ve kaynaşmayı sağlamak için böyle bir organizasyon yaptıklarını ifade etti.
Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci ise toplantıda bir konuşma yaptı.
Cebeci konuşmasında kısaca şunları dile getirdi: “Eğitim-Bir-Sen,  her kurum ve her kademedeki üyeleri ile canlı bir iletişim halinde çalışmalarına devam etmektedir. Bu bağlamda en son iş yeri temsilcilerimiz ve bayan üyelerimizle toplantılar gerçekleştirmiştir. Sendikamız ülkemizin en fazla üyeye sahip, en büyük kuruluşudur. Bu öncülüğümüzü İlimizde de başarmak istiyoruz. Okullarımızda hem inşaat hem de inşa çalışmalarını aynı ölçüde sürdürmeliyiz. Tüm personelimizle sağlıklı iletişim kurmaya çalışmalı ve birlikte iş yapma becerilerini de sergilemeliyiz. İnşallah eğitim camiasının, halkımızın çözüm bekleyen her meselenin dile getirilmesinde, neticelendirilmesinde yeni ufuk açılımında ve sivil katılımcılıkta öncü rol oynayacak bir Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi olmak istiyoruz. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Kurumlarda, okullarda sendikamızı en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyorum. İşyerlerinde üyelerimizin her türlü sorunlarını bizlere iletmenizi, üyelerimizin acı tatlı günlerini hem sizin hem de bizlerin haberleşerek paylaşımı önemli bir husus.   Şu an sendikamızın kılık-kıyafet konusunda aldığı karar devam etmektedir.  Sendika şubemizde iki haftada bir  “Eğitimde Liderlik Sohbetleri” adı altında okul yöneticisi arkadaşlarımızla bir çalışma yapıyoruz. Daha iyi liderliğin yollarını istişare ve belirlenen kitapları okuyarak müzakere ediyoruz. Bugün ikincisini yapacağımız bu etkinliğimize sizler de iştirak edebilirsiniz. Bizler az okuyan bir toplumuz. Birçok sıkıntımızın kaynağını burada aramak gerekir. Rönesans olmadan reform olmaz. Bunu da zihniyet değiştirmekle elde edebiliriz.  Zihniyet değişiminin yolu okumaktan geçer. Bu konuda Alman yazar Goethe’nin okumayla ilgili şu sözünü nakletmek istiyorum: “İki ömrüm olsun isterdim; biri yaşamak diğeri okumak için. Kadınlar komisyonumuzu yeniden yapılandırma çalışmamız devam ediyor. Bunun yanında sosyal sorumluluk, eğitim, engelliler komisyonu gibi komisyonlar kurup gönüllü arkadaşlarla çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Şehrimiz eğitimde gerçekten başarılı. Şehrimizin eğitimi ile ilgili önümüzdeki öğretim yılında bir rapor hazırlayarak eğitimde zirvede kalmak ve zirveden yeni ufuklara eğitimimizi taşıyacak unsurları belirlemek istiyoruz. Üyelerimizin acı- tatlı günleri için mesaj sistemimizi kullanıyoruz.  Bizler de hiç tanımadığımız bir arkadaşımızı rahatlıkla arayabilmeliyiz. Bu bize çok şey katar. Hatta sosyal medyayı da hem bu iş hem de diğer birçok konuda kullanabiliriz. “dedi.
Toplantının kalan kısmında bazı yönetim kurulu üyeleri ve idareciler söz alarak görüşlerini anlattılar.
Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji