YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %-0,50
“Eğitimde İyi Örnekler Paylaşım Toplantıları” yapıldı

“Eğitimde İyi Örnekler Paylaşım Toplantıları” yapıldı

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde okulların iyi uygulamalarını tanıttıkları “Bir Okul; Bir Bakış ‘Eğitimde İyi Örnekler Paylaşım Toplantıları” gerçekleşti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca, toplantısının okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri kendi guruplarındaki okul müdürlerine kendi okullarında geçen ders yılı içerisinde yaptıkları ve sonuç aldıkları iyi uygulamaları tanıttıklarını söyledi.
Toplantıda okulların genel durumu, akademik başarısı ve sosyal faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildiğini ifade eden Karaca, şu açıklamalarda bulundu:
“Çiçekdağı ilçemiz eğitimde üstün başarı gösteren ilçelerden biridir. Bu başarının mimarları okul müdürlerimizdir. Müdürlerimizin gayreti ve azmi okulda çok büyük değişimleri başlatıyor. Her okulumuz kendi dinamikleri içerisinde çok güzel uygulamalar yapmaktadır. Bu toplantılar ile okullarımızda yapılan iyi uygulamaların belirlenerek bir sistem dâhilinde tüm okullarımıza yaygınlaştırılacaktır.”dedi.
Gerçekleşen toplantı sonrasında okul müdürleri okulları hakkında eğitim öğretim ve fiziki açıdan bilgiler verdi.
Çiçekdağı Anadolu Lisesinde gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca’nın yanı sıra Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji