YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,80
“En iyi erkek oyuncu” Doğan İzci okuluna başladı

“En iyi erkek oyuncu” Doğan İzci okuluna başladı

 Venedik Film Festivali’nde elde ettiği uluslararası başarı ile dikkatleri üzerine çeken Doğan İzci, Yozgat’ın Yerköy ilçesi Şehit Şaban Karadoğan Ortaokulunda eğitim ve öğretim hayatına kaldığı yerden devem ediyor.
2014-2015 Eğitim öğretim yılı bugün başlarken, Venedik Film Festivalinde Sivas filmi ile “En iyi erkek oyuncu” ödülünü alan Yozgatlı minik oyuncu Doğan İzci okuluna başladı.
Kaan Müjdeci’nin “Sivas” filminin başrol oyuncusu Doğan İzci’de arkadaşlarıyla birlikte okula başladı.
Yerköy Şehit Şaban Karadoğan Ortaokulunda 6/A sınıfına giden Doğan İzci, okulun ilk gününde arkadaşlarıyla birlikte sıraya girip hasret giderken Okul Müdürü Gökhan Ökde, Doğan’ı başarılarından dolayı tebrik etti.
Arkadaşlarıyla birlikte sınıfa giren ve sıraya oturan minik oyuncu, iyi bir eğitim alıp iyi bir oyuncu olmak istediğini söyledi.
Doğan’ın arkadaşları da başarılarından dolayı Doğan’ı kutladı. Sınıf Öğretmeni Erdal Ehlil’de öğrencilerinin oynadığı filmde büyük bir başarı kazandığını ve ödül aldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Doğan İzci öğrencimiz, derslerinde başarılı, sosyal, aktif bir öğrenci, aynı başarısını flim’de de göstermiş. Aldığı ödülde de bunu gösteriyor satan, Yerköy’de çalışan bir öğretmen olarak kendisi ile gurur duyuyorum, sevindik. Duyduğumuza göre daha ödül alma şansı varmış inşallah iyi ödüllerle okulumuza döner. Başarılarının devamını diliyorum.”
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji