YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yozgat'ta ve Yerköy’de esnaf ziyaretinde bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yozgat'ta ve Yerköy’de esnaf ziyaretinde bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, memleketi Yozgat, Boğazlıyan ve Yerköy ilçesinde partilileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.
06052015yıldızEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yerköy ilçemizde esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Ziyaretleri sırasında Yıldız, Yozgat Milletvekili Adayları için ise destek istedi.
Yıldız, AK Parti Yozgat Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında ülkenin hizmetle tanıştığını söyledi.
AK Parti yolculuğunda Türkiye’nin sadece bu gününü değil, geleceğini de imar etmekle uğraştıklarını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:
“Bu onuncu seçimimiz. Allah’ın izniyle ve sizlerin verdiği destekle yoğun çalışma ve gayretlerinizle beraber onuncu seçimimiz olan 7 Haziran seçimlerini alacağız. Öyle projeler gerçekleştiriyoruz ki yalnızca müzakeresi, hazırlığı 16-17-18 ay sürüyor. Bizden önce kurulan Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hükümetlerin ömrü 18 ay. Şimdi neye karar verip de neyi yapacaklar. Müzakere yapıyorsun, karar veriyorsun, tam imza aşamasında hükümet değişiyor. O yüzden başlayıp da devam ettiğimiz, başlayıp bitirdiğimiz ve başlayıp da uzun süreler boyu devam ettireceğimiz işler var.”
Her iki seçmenden birinin AK Parti’ye güvendiğini belirten Yıldız, vatandaşın desteğiyle iktidarda kalmaya devam edeceklerini ve hizmetlerinin süreceğini ifade etti.
Yıldız, seçim döneminde partilerin vaat yarışına girdiğine işaret ederek, şöyle devam etti:
“Bakın, seçim vaatlerinden dolayı birçok parti açık borsa gibi pazara çıktı. Akıllarına geleni söylüyorlar. ‘Olur mu olmaz mı’ diye düşünmüyorlar. Çünkü iktidar olma ihtimalleri olmadıkları için çok rahatlıkla çaylarını kahvelerini içerken bunlardan bahsediyorlar. Biri diyor ki ‘ben asgari ücreti bin lira yapacağım, biri diyor ‘bin 500 lira’, diğeri de diyor ki, ‘neden bu kadar az oldu 5 bin lira yapalım.’ Şimdi bekliyoruz, 7 Haziran’a kadar 10 bin liraya çıkaracak bir parti çıkacak mı? Ben doktora sordum, acaba bu tür atmanın, tutmanın sağlığa bir zararı var mı diye. ‘Yok’ dedi doktor, ‘atıp tutabilirler’ dedi. O yüzden bizler dürüst olacağız, samimi olacağız, açık yürekli olacağız. Ne söylemişsek onu yapacağız, ne yapmışsak onunla alakalı konuşacağız.”
AK Parti’nin projeye ürettiğini ve her zaman vatandaşa dürüst olmayı tercih ettiğini vurgulayan Yıldız, “Eğer sadece seçim vaatleriyle bu ülkede iş yapılacak, bu ülkede iktidar olunacak olsaydı, bu ülkenin en büyük hırsızı olan Cem Uzan iktidara gelirdi. Neler vadetmedi ki. Bu tür mitinglerde dedi ki, ‘bir yandan dönerlerinizi yiyin, bir yandan bana oyunuzu verin, ben bir yandan hırsızlamaya devam edeyim’ dedi. Peki bununla ekmek gemisi yürüyor mu? Eğer onun dedikleri doğru olsaydı, halkımız ona güvenseydi, bir kısım boş vaatlere inansaydı, şu anda o fellik fellik kaçar mıydı?” ifadelerini kullandı.
Çözüm Süreci ile Türkiye’nin kamburlarından birinden daha kurtulacağını dile getiren Yıldız, HDP’nin meydanlarda vatandaşa şirin gözükme çabasında olduğunu aktardı.
İçeriden ve dışarıdan her türlü saldırıya göğüs gererek millete hizmet ettiklerini kaydeden Yıldız, “O yüzden tehditlere aldanmayacaksınız. Gizli kapaklı çevrilmeye çalışılan oyunların hiçbirine prim vermeyeceksiniz. Bir paralel yapı üredi, hemen yanı başımızda. Kurban bayramında kurbanın kesilmesini eleştiren yazarları manşetlere taşıdılar. Soruyoruz Allah aşkına, bir seçim döneminde AK Parti’ye oy verip de daha sonra MHP’ye, daha sonra CHP’ye, daha sonra da HDP’ye oy vermek diye nasıl bir kural var. Bunu anlamış değilim” diye konuştu.
Yıldız, konuşmasını, “7 Haziran seçimlerinde sandığa giderken şunları unutmayın. Nufüs cüzdanınızı, vicdanınızı, durdurulan MİT tırlarını, beddua seanslarını, 17-25 Aralık senaryolarını, Gezi olaylarındaki ihanet odaklarını, Filistin’i, Taksim’i Kabe ile kıyaslayanları, Filistinli yetimleri, Suriyeli çocukları ve Mısırlı kardeşlerimizi unutmayın. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye tamamladı.
Yozgat Seçim İrtibat Bürosu açılışı sonrası Yerköy’e gelen Taner Yıldız, ilçemizde esnaf ziyaretlerini sürdürdükten sonra ilçemizden ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. sayın bakan vekili olduğunuz kayserinin haline bir bakın sonrada gelip yozgata aradaki farkı nasıl açıklarsınız 13 yıldır iktidarda ve her seçimde birnci çıktığınız yozgata ne yaptınız verilen hangi sözü tuttunuz sizin iktidarınızda yozgatın nüfusu yarı yarıya düştü milllet vekili sayısı düştü ekonomi deseniz sadece betondan ibaret havaalanı dediniz daha yatırım planında yok 2013 de hızlı tren dediniz bi beş yıl daha bitmez askeriye dediniz zaten ümit kesildi bölge hastanesi daha temelden ibaret sözde bu yıl açılıyordu verilen hangi sözü tuttunuzda şimdi yozgatlı oldunuz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji