YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Engellilere Akülü araba

Engellilere Akülü araba

Yozgatlı İş Adamları Osman Kozan ve Dursun Karabel tarafından Dünya Engellileri ve Dostları Gelişim Derneği Yozgat Şubesi’ne gönderilen Akülü arabalar MHP İl Başkanı Cevdet Kaya tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
04062013enegelliDünya Engellileri ve Dostları Gelişim Derneği Yozgat Şubesi’ne gelen MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Yozgatlı İşadamları Osman Kozan ve Dursun Karabel tarafından gönderilen akülü arabaları il merkezinden Mustafa Özbay’a teslim etti.
MHP İl Başkana Cevdet Kaya, Yozgatlı İş adamları Osman Kozan ve Dursun Karabel tarafından Yozgat’a gönderilen akülü arabaları kendisi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Engellilerin MHP olarak her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Kaya, ”MHP Yozgat İl Teşkilatı olarak engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek adına üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.
Engellilerin kendilerine iletecekleri her türlü sorunu gerekli mercilerde gündeme taşıyacaklarının altını çizen Kaya, ”Engellilerimiz bize yönelttikleri her türlü sorunu gerekli yerlere ileterek onların sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
Dünya Engellileri ve Dostları Gelişim Derneği Yozgat Şube Başkanı Veysel Eraslan ise şöyle konuştu: ”Yozgatlı işadamlarımız Osman Kozan ve Dursun Karabel tarafından MHP İl Başkanı Cevdet Kaya aracılığıyla gönderilen 3 adet akülü aracımızı Sorgun’dan Mehmet Taşçı’ya, Yerköy’den Mahmut Yiğit’e ve Yozgat Merkez’den Mustafa Özbay’a teslim ettik. Bu tip yardımlar bizler için çok önemli. Biz engellilerin sadece akülü arabaya ihtiyacımız yok engel durumumuza göre bir çok malzemeye ihtiyaç duyuyoruz. Örneğin portatif manüel tekerlekli sandalye, hasta karyolaları, işitme cihazları, hasta bezleri, görme engelli kardeşlerimiz için bastonlar, akü, havalı minderler bunlar bizim ihtiyaçlarımızın bir kısmı sadece. Osman Kozan ve Dursun Karabel gibi diğer iş adamlarımızın da bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Sıraladığım malzemelerle de bize destek olabilirler.”
Şuan dernek olarak en büyük sıkıntılarının yer konusu olduğuna da dikkat çeken Eraslan konuşmasını şu şekilde tamamladı:”Bizim Dünya Engellileri ve Dostları Gelişim Derneği Yozgat Şubesi olarak en büyük sıkıntımız mekan konusu. Şuanda Abide İş Hanı içerisinde ücretini kendimizin ödediği küçük bir yerde faaliyet gösteriyoruz ama burası bizim için uygun değil. Biz Belediye Başkanımızdan sayın valimizden bu konuda destek olmalarını bekliyoruz. Kafamız da birkaç yer var oralardan birini bize tahsis ederlerse bizleri çok mutlu ederler.”
Konuşmaların ardından MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Mustafa Özbay’a akülü aracını teslim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. mustafa özbayın tam tamına 3 akülü arabası var ihtiyaç sahibi bile değil neden mağdur birini arayıp bulamadı mhp yozgat çok büyük bir il değil herkes hersesi tanır Mustafa Özbayın Normal arabası lüxs aracı bile var cEVDET kAYA Bey laf olsun diye dağıtmışsın vebal almışsın iyi bir siyasetçi olsaydın her işinde inceleme yaparak yapardın. benim hakkım hem sana .hemde mustafa özbaya haram olsun bende engelliyim.yarın

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji