YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Erhan Ar, parkı hizmete açıldı

Erhan Ar, parkı hizmete açıldı

Çiçekdağı Belediye Başkanlığı, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erhan Ar’ın anısına park açtı.
12122012parkÇiçekdağı Belediyesi tarafından Yeni Mahalleye yapılan parkın açılışına mahalle sakinlerinden yoğun ilgi.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Hemen her mahallede yapmış olduğumuz bu çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımızın aileleriyle rahatlıkla gideceği çocuklarımızın oyun oynayabileceği yerler olarak tasarlanmış ve yapılmıştır. Fakat bu parklarımızı daha da anlamlaştıran özelliği taşıdığı isimlerdir.
Çiçekdağı Yeni mahallede açmış olduğumuz parkımızda yaptığımız bir çok parktan biri olarak gözükse de isminin büyüklüğü parkımıza manevi bir anlam katmıştır. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erhan Ar, parkı mahalle sakinlerinin hizmetine açılmıştır.
Kanlarıyla bu ülkeyi koruyan,  Şehitlik mertebesine ulaşan bütün şehitlerimizin maneviyatları önünde saygıyla eğiliyorum, Onlar bu ülkenin kahramanlarıdır ve kahramanlar hak ettikleri gibi yaşatılmalıdır.
Biz bu parkımıza isim ararken hiç tereddüt etmeden Erhan kardeşimizin ismini uygun gördük. Bir nebzede olsa onu yaşatmak istedik. Şehidimizin ismi tabelada değil yüreklerimizdedir. Tekrar tekrar bu ülke için kanlarını helal etmiş tüm şehitlerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi
Park açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erhan Ar’ın babası Mustafa Ar tarafından yapıldı.
Açılışa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji