YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Esatbeyoğlu "Pkk terör örgütünü lanetliyorum” dedi

Esatbeyoğlu "Pkk terör örgütünü lanetliyorum” dedi

Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Yerköy Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, “Hakkari ve Iğdır da gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyoruz” dedi.
23042015esatbeyogluYerköy Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, gazetemize yazılı bir açıklama yaparak “Hakkari ve Iğdır da gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, hain terör saldırısıyla Türk milletini yasa boğan terör saldırısını Borsamız ve camiamız adına lanetliyorum” dedi.
Esatbeyoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Son günlerde ülkemizde güvenlik birimlerine ve sivil halkımıza yönelik olarak gerçekleştirilen, çok sayıda ölüm ve yaralanmalara neden olan terör saldırılarını nefretle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, kaynağı, kökeni ve hedefi ne olursa olsun her türlü terör eylemlerinin karşısında şiddetle durmuş ve bundan sonrada durmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşünce ile şehitlik mertebesine erişen askerlerimize Allah’tan rahmet kederli ailesi ve tüm Türk Halkımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize Allah’tan acil şifalar dilerim” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji