YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Esatbeyoğlu’ndan Vergi dairesi müdürüne ziyaret

Esatbeyoğlu’ndan Vergi dairesi müdürüne ziyaret

Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, 26. Vergi Haftası münasebeti ile Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı’yı makamında ziyaret etti.
08032016borsaTicaret Borsası Başkanı Esatbeyoğlu, her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan vergi haftası dolayısıyla, Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı’yı makamında ziyaret ederek plaket takdim ettiklerini söyledi.
Ziyarette konuşma yapan Esatbeyoğlu, “Vergi devletin gelir kaynağı. Vergi gelirleri dolayısıyla devletin gelirleri artarsa, verilen hizmetler de genişleyecektir” dedi.
Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı ise 26. Vergi Haftası münasebeti bu yıl 23 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanılmakta olduğunu söyledi.
Hakan Albaklı konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanılmaktadır. 26. Vergi Haftası bu yıl 23 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanılmaktadır. Bu kapsamda; Vergisini ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri bu kutlama programımızda yalnız bırakmayan Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji