YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,66
  • ALTIN
    %-0,04
  • BIST
    %-0,50
Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de muhtarlarla bir araya geldi

Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de muhtarlarla bir araya geldi

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı tarafından köy ve mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen öğlen yemeğinde bir araya geldi.
30042015bozdağEski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, “Kılıçtaroğlu konuşuyor, vaatler Allah var yani atmakta ona yetişen kimse yok, Haydar Baş o çok palavra sıkıyordu. Ama şimdi onun palavralarıyla yan yana getirdiğimizde tutacak şey yok. Acayip bir şekilde atıyorlar” dedi.
Bozdağ, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, milletin seçimlerde kimin hükümet olacağını, kimin muhalefet olacağına karar verdiğini söyledi.
AK Parti’ye ve ülkeye hizmet etmenin onurunu yaşadığını dile getiren Bozdağ, AK Parti hükümetleriyle Türkiye’nin güçlü bir noktaya geldiğini belirtti.
Millet kimi iktidar, kimi muhalefet yapacağını iyi bildiğini ifade eden Bozdağ, “Milletimiz seçimlerde, Türkiye’nin hükümeti kim olacak, Türkiye’nin muhalefeti kim olacak buna karar veriyor. Siz istediğinizi iktidar istediğinizi muhalefet yapıyorsunuz. Sandıklar bunun karar merci oluyor. Ben bu vesile ile muhalefetinde, iktidarından tartıya çıktığı bu seçimlerde belirleyicinin her zaman olduğu gibi aziz milletimiz olduğunu birdaha ifade etmekten onur duyuyorum. Çünkü birileri Türkiye’de milletin dışında belirleyici odaklar olduğuna inanıyorlar onlara biz her defasında aynı şeyi söyledik. Demokrasilerde milletin iradesi dışında  belirleyici bir irade yoktur, olamazda. İktidara gelmenin yoluda, iktidardan gitmenin yoluda milleten geçer. Millet istediğini getirir, istediğini götürür. Türkiye’de istediklerini iktidar yapmak isteyenler, istediklerini iktidardan göndermek isteyenler, televizyonlarla, gazete manşetleri ile başka başka kirli propagandalarla milletimizin iradesini fesate uğratmak için ciddi çalışmalar yapıyor.her seçimde siz bu çalışmalara şahit oluyorsunuz. Ama her defasında da milletimizin sağ duyusu, basireti, aklı selimi galip geliyor. Karanlık odakların ortaya koyduğu oyun sandıkta sizin verdiğiniz oylarla bozuluyor. Ben inanıyorum ki 7 haziranda yapılacak seçim yine bu anlamda yine bir başka oyunu bozma seçimi olacaktır” dedi.
– “Bekar’a kadın boşamak kolay”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun boş vaatler verdiğini dile getiren Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti:
“Şimdi Kılıçtaroğlu konuşuyor, vaatler Allah var yani atmakta ona yetişen kimse yok, Haydar Baş o çok palavra sıkıyordu ama şimdi onun palavralarıyla yan yana getirdiğimizde tutacak şey yok. Acayip bir şekilde atıyorlar. Bakın Yunanistan dediğini yaptı biliyor musunuz? İnsanlara senede iki maaş fazlamı veriyordu ne yapıyordu. Şunu yapıyordu. Yunanistan 2014 yılında yüz bin memurun işine son verdi. Ve yine aynı Yunanistan emeklilerin maaşını indirdi. Şimdi diyor ki ben yapacağım. Şimdi bekara kadın boşamak kolay, bu aynen şuna benziyor, siz bir ailenin reisisiniz, her aileyi devlet gibi görün çünkü devlette öyledir. Ailedir, büyük bir ailedir. Bütün ailelerin birleştiği bir ailedir.  Senin gelirin 10 lira, vaat ediyorsun, oğlun diyor ki baba bana bir mersedes al, tamam oğlum sana mersedes al. Kızı diyorki baba bana şunu al, tamam kızım sana şunu aldık.             Öbürü diyor ki tamam onu al, ya senin gelirin bir lira vaat ettiğin şey bin lira, milyon lira, yapa bilirmisiniz?, yapamazsınız.  Nasıl yapacaksınız, şimdi o zaman çocuklarınızı sadece vaat anında sevindirip, yapamayıncada üzeceksiniz. Şimdi bunların yaptıkları böyle. Ben şunları şunları yapacağım. Bu ne demektir. Yeniden enflasyon diyor. Ben diyor vergi koymuyacağım. Ya şimdi nereden karşılayacaksın vergi koymak. Vergi artıracak, büyün gördüğünüz her şey pahalanacak. Ya öyle yapacak, ya para basacak, enflasyon artacak, zaten vergi artırmakta maliyetleri yükseldikçe oda enflasyon yada borçlanacak oda zaten ülke ekonomisini iki adım sonra batıracak. Şimdi bu SSK’yı batırdı. Şimdi sıra Türkiye’yi batırmaya geldi. Ama bu millet buna bu imkanı vermeyecektir.”
AK Parti’nin zorlukları aşarak bugünlere geldiğini söyleyen Bozdağ, “AK Partinin geriye doğru bugünlere gelişini takip ettiğimizde zorlukları aşarak bugünlere geldiğimizde bir vakadır. Ben 2001’de AK Parti kurulurken bu kadronun içinde bulunmam ve bu kadronun Yozgat cenahında, kurucuları arasından yer almanın şerefini yaşayanlardan bir tanesiyim. Partinin kurulmadan önceki durumu var o dönemde Ankara’da parti kurmak için çalışmalar yapıldığı yeni ilan edilmiş, ayrı parti kurulacağı açıklanmış ama partinin adı belli değil, ablemi belli değil, tüzüğü belli değil, programı belli değil, insanlar levhalarını nerelere tutacaklarını şimdiden planlayan bir noktaya gelmişti. Hiçbir harekete böylesi bir muhabbet, böylesine gönülden katkı, gönülden bir coşku nasip olmuşmudur bilmiyorum ama benim aklımın erdiği dönemde hiçbir siyasal hareket daha doğacağı belli olur olmaz böylesi bir heyecanı böylesi bir muhabbeti Türkiye’nin hiçbir partisi olmamıştır. Bu ilk olmuştur. Bir de herkes siyasetini bırakarak dün Anap’ta, MHP’de, CHP’de, DYP’de, Fazilette başka partilerde siyaset yapmış insanlar o siyasetleri bırakarak yeni bir yola çıkma gerektiğini, Türkiye için inandılar ve bir araya geldiler ”dedi.
Toplantıya, Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti Yozgat milletvekili adayı İskender Minar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve partililer katıldı.
Bozdağ ve milletvekili adayı, toplantının ardından ilçe esnafını ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji