YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Ferhat Yılmaz, ‘Bugüne kadar bir çivi çakmadılar’

Ferhat Yılmaz, ‘Bugüne kadar bir çivi çakmadılar’

İYİ Parti Yerköy Belediye Başkan adayı Ferhat Yılmaz, son on yılda Yerköy’e iktidar partisinin adayları tarafından bir çivi çakılmadığını söyledi. Yılmaz, kendisinin göreve geldiği gün Yerköy’ü baştan imar edeceklerini belirtti.
Belediye Başkan adayı Yılmaz, mahalle toplantılarında yaptığı konuşmada, 31 Mart akşamında Yerköy’ün kaderi ile oynamaya çalışanlara gerekli cevabın verileceğini söyledi.
Yılmaz toplantılarda şu ifadelerde bulundu: “Yandaşların değil, vatandaşların belediyesi olacağız. İyi ve doğru projeler üreterek ilçemizi daha çağdaş ve modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla projelerimizi sosyal, kentsel ve girişimci belediyecilik üzerinde bir araya getirdik. kendini değil, kentini düşünen bir anlayış ilçemizin menfaatlerini gözeteceğiz. İnşallah 31 Mart günü hizmet bayrağını devraldığımızda hiçbir kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir kimseyi kırmadan sahip çıkacak, değer verecek. Sizlerin dediği bir yönetim anlayışını Yerköy de hayata geçireceğiz” dedi.
YAKAMA YAPIŞIN
Kent Konseyi projesi ile birlikte her üç ay da bir istişare yapacağız. Ne yaptık, ne yapmadık ise halkımız gelip benim yakamdan tutabilecek.
BİR POŞET DAHİ DAĞITMAYACAĞIZ
İyilik kart projesi ile ekmeğimizin yarısını garibanlarla paylaşacağız. Seçim günü hiçbir şey dağıtmayacağız. Bir poşet dahi dağıtmayacağız.
MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ
Cenaze hizmetlerinde sizleri üç bin nüfuslu Köseli Belediyesine muhtaç etmeyeceğiz.  Ben Belediye Başkanı olduğum gün ne Çiçekdağı Belediyesi ne de Köseli Belediyesi’nden bir şey istemeyeceğiz.
GEZİYE GÖNDERECEĞİZ
Başarılı öğrencileri Çanakkale ve Türkiye’nin farklı yerlerine geziye göndereceğiz. Elinden tutacağız, iş sağlayacağız. Hanımlarımızı da Konya, Bursa nereyi isterse oraya göndereceğiz.
ALT YAPIYI YAPACAĞIZ
Kale, Yüzüncü Yıl, Bağlar, Karacaşar, 60 Evler, Şentepe, Höyük Mahallelerimizde olmayan ve eksik kalan yol, kaldırım, doğalgaz ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasını yapacağız. 10 yıldır oralara çivi çakılmadı. Aksaray Belediyesi de AK Partili, Yerköy Belediyesi de. Adamın anlından öpmek lazım. Kendi şantiyesini kurdu. 120 kilometre asfalt yaptı. Yerköy Belediyesi Ankara’da bilmem ne müteahhidini zengin etti. 48 kilometre asfalt yaptı. 5 yıl boyunca bir çivi çakılmadı. Seçime bir ay kalmış, alt yapı ihalesi yapıyorsun. Yangında mal mı kaçıyorsunuz?
KÖY KALDI
15 günlük siyasetçi değilim, Yerköy’ün tüm problemlerini biliyorum. Benim sabah namazında mesaim başlayacak. Gecemi, gündüzüme katarak Yerköy’ün problemlerini bitirene kadar çalışacağım. Allah’ın izni ile Yozgat’ın en güzel ilçelerinde yapacağım. Son 5 yılda Yerköy, Yerköy olmaktan çıktı. Yer’i gitti, Köy’ü kaldı. Seçimden sonra adını değiştirip, Güzel Yerköy yapacağım. Çiçekdağı ve Köseli’yi Yerköy ile bir

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji