YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Ferhat Yılmaz, “Haydi Yerköy bir kardeşinle sende tanış”

Ferhat Yılmaz, “Haydi Yerköy bir kardeşinle sende tanış”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “Haydi Yerköy bir kardeşinle sende tanış” adı altında kampanya başlattı.

Başlatılan kampanya hakkında çeşitli bilgiler veren Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Kıymetli Hemşehrilerim; Toplum olarak bizi biz yapan ve bir arada tutan en güzel ve ahlaki vasıflarımız arasında şüphesiz ki acılarımızı ve sevinçlerimizi hep birlikte yaşayabilme ve paylaşabilme duygularımızın vicdanlarımızda yoğun bir şekilde var olmasıdır.
Toplumsal vicdanımız, her ne şart ve durum içerisinde olursak olalım, yardıma veya desteğe ihtiyacının olduğunu düşündüğümüz, bildiğimiz veya duyduğumuz her kim olursa olsun, ihtiyacı olan her kardeşimizin yanında olmamızın gerektiğini bizlere hatırlatmaktadır.
Toplumsal bir gerçeklik olmasının yanı sıra, dini bir vecibe de olan insani yardımlaşma, içerisinde bulunduğumuz bu salgın sürecini de göz önünde bulundurduğumuzda, ihtiyaçlarını karşılayamayan veya salgın hastalık nedeniyle ekonomik durumu bozulan kardeşlerimizin yanında olmamızın gerekli olduğunu göstermektedir.
Hemşehrilerim; Yaşanılan bu zor süreç içerisinde, yardımsever hemşehrilerimizin de destekleriyle imkanlarımız dahilinde bu güne kadar ilçemizdeki bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın insanlık onurunu rencide etmeden, sağ elin verdiğini sol ele göstermeden onların yanında olmaya, yüreklerini ısıtmaya, sofralarına aş, eğitimlerine destek, yaralarına merhem olmaya çalıştık. Bu konuda sürdürmüş olduğumuz çalışmalarımızı daha etkili bir biçimde #Halkımızı #Halkımızla buluşturarak sürdürmek istiyoruz.
Bu amaçla siz kıymetli hemşehrilerimin, imkanlarınız dahilin de ihtiyaç sahibi olan bir ailemizin elinden tutarak onların yüreklerini ısıtmanızı, sofralarına aş, yaralarına merhem olmanızı istirham ediyor, İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin gıda, giyim, ısınma, eğitim ve eşya gibi ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla bir yardım kampanyasını ilçemizde başlatıyoruz.
Kampanyamıza katılarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmak isteyen, yorgun yürekleri ısıtmak, hüzünlü yüzlerdeki tebessüme vesile olmak isteyen hemşehrilerimi bir kardeşinle sende tanış yardımlaşma ve dayanışma kampanyasına davet ediyorum.
Kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın, belediyemiz Halkla İlişkiler Birimi ile veya 0354 516 70 00 nolu telefon numarasıyla iletişime geçerek bilgi almaları yeterli olacaktır.”dedi.

yilmazkampanya 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji