YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Ferhat Yılmaz, İYİ Parti’den aday oldu

Ferhat Yılmaz, İYİ Parti’den aday oldu

AK Parti’den Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Ferhat Yılmaz, İYİ Parti’den aday oldu. Yılmaz ‘Yerköy İttifakı’ üzerinden tepkisini dile getirerek, İYİ Parti’den aday olduğunu açıkladı.
İYİ Parti’nin Sorgun İlçesinde düzenlediği aday tanıtım toplantısında yer alan Ferhat Yılmaz, İYİ Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı olarak tanıtıldı.
Ferhat Yılmaz, Yerköy’ün tek bir insanını bile şahısların hırslarına kurban ettirmeyeceğini söyledi.
Yılmaz, “Memleketin geleceğini kendi çıkarları için kurban etmek isteyenlere açık çağrımdır; ne yaparsanız yapın ne bu memleketi, ne de bu memleketin tek bir insanını sizlerin hırslarına kurban etmeyeceğim. Yüreğiniz yetiyorsa hodri meydan, “Yerköy İttifakı”nın karşısın da elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizler siyasi hırslarınızın peşinde nefsinizi dinlemiş olsanız da bizler aziz hemşehrilerimize gönül kapılarımızı sonuna kadar açarak onları dinleyecek ve onlarla birlikte bu memlekete hizmet edeceğiz” dedi.
‘Yerköy ittifakının karşısın da elinizden geleni ardınıza koymayın’ diyen Ferhat Yılmaz, “Yapmış olduğumuz görüşmelerde sizlerden gelen talepler sonucunda, İlçemizin geleceği adına bir karar alarak elimizi taşın altına koyup üzerimize düşeni yapmamıza rağmen, bir tarafta nefsinin esiri olup önümüze engeller çıkararak bütün diyalog kapılarını kapatan ve Cumhur ittifakını da koz olarak kullanan Sadir Durmaz, diğer tarafta ise samimiyetlerine inanarak davetlerine icabet ettiğimiz Bekir Bozdağ ve bir dostumuz vasıtasıyla bizlerle görüşen Mehmet Özhaseki’nin vermiş oldukları sözlerini unuttuklarına, ahitlerini bozduklarına ve önümüze set çektiklerine şahit olduk” diye konuştu.
‘AHİRETLERİNE SET ÇEKTİLER’
Yılmaz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri için Yerköylülerle yaptığı istişareyi hatırlatarak; “Yapmış olduğumuz görüşmelerde sizlerden gelen talepler sonucunda, İlçemizin geleceği adına bir karar alarak elimizi taşın altına koyup üzerimize düşeni yapmamıza rağmen, bir tarafta nefsinin esiri olup önümüze engeller çıkararak bütün diyalog kapılarını kapatan ve Cumhur ittifakını da koz olarak kullanan Sadir Durmaz, diğer tarafta ise samimiyetlerine inanarak davetlerine icabet ettiğimiz Bekir Bozdağ ve bir dostumuz vasıtasıyla bizlerle görüşen Mehmet Özhaseki’ nin vermiş oldukları sözlerini unuttuklarına, ahitlerini bozduklarına ve önümüze set çektiklerine şahit olduk” dedi.
“ENGEL OLAMAYACAKLAR”
Hiçbir kimsenin Yerköy’e olan vefa borcunu ve vefasını ödemeye engel olamayacağını dile getiren Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü;
“Siyasi ikbal kaygısıyla bizlere engel olduklarını sanan ve yapılan kamuoyu araştırmalarında Yerköy’ lü hemşerilerimin vermiş olduğu kararlara saygı göstermeyenler, ne yaparlarsa yapsınlar gönül borcumuzun olduğu memleketimize ve memleketimizin insanına hizmet etmemize engel olamayacaklardır. Onların güvendikleri işgal ettikleri makamlarıysa, bizim güvencemiz de her şeye Muktedir olan yüce ALLAH ve bizleri bağırlarına basan kıymetli hemşerilerimdir.”
“YERKÖY İTTİFAKININ KARŞISINDA DURAMAYACAKSINIZ”
Açıklamasında ismi üzerinde oyun oynayanlara tepkisini dile getiren Ferhat Yılmaz, ‘Yerköy İttifakı’nın adayı olacağının mesajını verdi.
Yılmaz, şunları kaydetti
“Sözlerimi tamamlarken; Bizlere bu oyunları oynayıp, memleketin geleceğini kendi çıkarları için kurban etmek isteyenlere açık çağrımdır; ne yaparsanız yapın ne bu memleketi, ne de bu memleketin tek bir insanını sizlerin hırslarına kurban etmeyeceğim. Yüreğiniz yetiyorsa hodri meydan, “Yerköy İttifakı”nın karşısın da elinizden geleni ardınıza koymayın.
Sizler siyasi hırslarınızın peşinde nefsinizi dinlemiş olsanız da bizler aziz hemşehrilerimize gönül kapılarımızı sonuna kadar açarak onları dinleyecek ve onlarla birlikte bu memlekete hizmet edeceğiz.
Şunu iyi bilesiniz ki;
Kurt çıktığı dağın yüksekliğinden korkmaz, çünkü güvendiği dağı oluşturan taşlar değil, o taşları yoktan var eden Yüce Allah’tır.
Yapılacak olan seçimlerin, başta Ülkemize, aziz milletimize, ilçemize ve hemşehrilerime hayırlar getirmesini temenni ediyor, dostluk ve kardeşliğin bozulmadığı, kirli siyasi oyunların dönmediği demokratik bir seçim sürecinin tamamlanarak ilçemize hayırlı hizmetler edecek kadroların göreve gelmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
22012019yılmaz

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji