YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,80
Ferhat Yılmaz’dan esnaf ziyaretleri

Ferhat Yılmaz’dan esnaf ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, 30 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor.
31122013yilmazYılmaz, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Yılmaz, esnaf ziyaretlerinde başkan seçilmesi halinde gerek sosyal gerekse kültürel çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.
“Engelsiz bir Yerköy” sloganı ile yola çıktığını belirten Yılmaz, şu ifadelerde bulundu;
“Bir insanın halkına ve memleketine hizmet etmesi elbette sadece siyaset yolu ile olamaz, herkes gücü nazarında ve kendi bilgi alanıyla ilgili olarak hizmet etmeye ve başarılı işler yapmaya gayret etmelidir. Bu hizmet illaki sadece elle tutulur, gözle görülür işler olmak zorunda da değildir. Kimimiz maddi olarak, kimimiz manevi olarak memleketimize ve yaşadığımız topluma faydalı olabiliriz. Ancak özellikle işin elle tutulur gözle görülür hizmetler noktasına gelindiğinde, yaşadığımız şehrin geleceğine ve o şehir de yaşayan insanlara, fayda sağlayabilecek, geleceğe ışık tutabilecek hizmetler noktasında, yerel yönetimler ve belediye başkanlığı önemli bir yer arz etmektedir” dedi.
Belediyecilikte en önemli unsurun başkanlık makamını doğru kullanabilmek olduğunu söyleyen Yılmaz, Yerköy’de belediye başkanlık makamının hizmetlerin aracı olması gerektiğinin altını çizdi.
Yılmaz’ın ziyaretleri esnasında MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt,  Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji