YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Ferhat Yılmaz'dan öğretmenler günü mesajını yayınladı

Ferhat Yılmaz'dan öğretmenler günü mesajını yayınladı

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi tarafından “Öğretmenler Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayınlandı. Yayınladığı mesajda 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Öğretmen Evinde tanışma, kaynaşma ve çiğ köfte davetine davet ederken, yatsı namazı öncesi çarşı caminde, Ebediyete İntikal etmiş olan öğretmenler için mevlüdü şerif okutulacağını ifade etti.
24102011yilmaz24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Ferhat Yılmaz, bütün öğretmenlerin Günü’nü kutlarken, öğretmenliğin dünyadaki en saygın ve kutsal mesleklerin başında geldiğini söyledi.
24 Kasım “Öğretmenler Günü”nün aynı zamanda Atatürk’ün Baş Öğretmenlik sıfatını aldığı gün olduğunu hatırlatan Yılmaz, mesajında şunları söyledi:
Her meslek, bir kazanç sağlamayı amaçlar. Ama bazı meslekler vardır ki, o mesleklerin maddi olarak karşılığını ödemek mümkün değildir. İşte öğretmenlik mesleği, çok kutsal bir meslek olup, değeri maddi olarak ölçülemez. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlik, dünyadaki en saygın mesleklerin başında gelmektedir.
Çünkü öğretmenlik; beyinleri bilgi ile donatan, çocuklarımıza sevgi ve saygıyı aşılayan, onlara doğruyu öğreten, kısacası çocuklarımızı geleceğe hazırlayan ve onlara yön veren bir meslektir.
Büyük özveri, fedakarlık, sevgi ve hoşgörü gerektiren öğretmenlik mesleği, milletlerin ve devletlerin gelişmesinde, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında birinci derecede önemlidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım “Öğretmenler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde başarılarının devamını dilerim”dedi.
Yılmaz, 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile Perşembe günü saat 18.30’da İlçe Öğretmen Evinde tanışma, kaynaşma ve çiğ köfte davetine davet ederken, yatsı namazı öncesi çarşı caminde, Ebediyete İntikal etmiş olan öğretmenler için mevlüdü şerif okunacağını kaydetti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji