YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Ferhat Yılmaz’ın ziyaretlerine devam ediyor

Ferhat Yılmaz’ın ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, ilçemizde eğitim ve öğretim vermekte olan Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. 

10012014yilmaz2Ferhat Yılmaz, ilçe yönetimi ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinde, okul yönetimi ve öğrencilerle görüşerek okul hakkında bilgi alırken, okul yönetimi ve öğrencilerinin sorunlarını ve beklentilerini dinledi.
Ziyaretleri sonrasında bir açıklamada bulunan MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz; “Bir eğitimci olarak, toplumumuzun daha müreffeh bir seviyeye ulaşabilmesi, ancak ve ancak ilim ile gerçekleşebilir. Bu bağlamda birer ilim yuvası olan okullarımızın sorunlarını çözebilmek ve okullarımızda yetişen nesillere ilim öğreten, değerli öğretmenlerimizin sorunlarını dinlemek, ve onlara yardımcı olmamız gerekmektedir.
Çünkü ailede başlayan ilk eğitimin ardından çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, onlara her konuda destek olan öğretmenlerimiz bizler için büyük bir öneme sahip olduğunu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’ inde hadisi Şeriflerinde dile getirdiği, “Bana bir harf öğretenin, 40 Yıl kölesi olurum” sözleriyle, yetişen nesilleri yaşadıkları toplumlara faydalı birer birey olabilmeleri için yetiştiren ve benim de mensubu olmaktan büyük bir onur duyduğum, eğitim camiasının, değerli öğretmenlerinin, bizler için ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu göstermektedir.
Bu anlayış ile bugün, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu’ nun değerli yöneticileri, Öğretmenleri ve geleceğe umutla bakabilmemizi sağlayan genç öğrencilerimizi ziyaret ettik ve onlarla sohbet edip, sorunlarını ve beklentilerini dinledik,
Bu sorunların çözülebilmesi, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin beklentilerinin karşılanması adına, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Belediye seçimlerinde, Hak Teala nasip eder, kıymetli halkımız da, teveccüh göstererek, bizlere hizmet bayrağını emanet ederlerse bu bayrağı, yere düşürmeden, kirletmeden layığı ile taşıyacağız.
Halkımızın bizlerden beklentilerini karşılayabilmek için, Şeffaf ve dürüst bir Belediyecilik anlayışıyla çalışacak, ilçemizi daha çağdaş ve modern bir kent haline getirmek için, halkımızın da söz sahibi olabileceği bir yönetim anlayışı ile hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.
Sözlerimi tamamlarken gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretimiz de bizleri samimi bir şekilde karşılayan, değerli okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji