YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
"Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" Programı

"Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" Programı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” programı kapsamında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde  öğrenciler ve daire amirleri fidan dikti.
Beşikli Köyü mevkiinde ağaçlandırma alanında düzenlenen törene katılan İlçe Kaymakamı Burak Akeller, Belediye Başkanı İsmail Deniz, Jandarma Teğmen Mehmet Ünal , İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşma yapan Kaymakam Akeller, Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” programı kapsamında fidan dikileceğini söyledi.
Türkiye’de eş zamanlı olarak 81 il ve ilçelerinde fidan dikildiğini ifade eden Akeller, “Cumhurbaşkanlığı himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” programın bir kolu olan ilçemizde de fidanları toprakla buluşturmuş bulunmaktayız. Programdaki amacı uygun şartların sağlandığı yerlerde fidan dikim etkinlikleri düzenlenerek ülkemizin yeşil dokusunun geliştirilmesine katkıda bulunmaktır. Bizlerde ilçemize düşen görevi yerine getirerek fidanları toprakla buluşturduk.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji