YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %1,90
Filenin Sultanları Ödüllendirildi

Filenin Sultanları Ödüllendirildi

Ortaokullar arası Voleybol Turnuvasında İl 1’inci olan Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu öğrencileri İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ödüllendirildi
24012012fileYozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar arası voleybol turnuvasında İlçemizi temsil eden ve il 1. olan Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri İlçe Kaymakamı Bayram Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz tarafından ödüllendirildiler.
İlk önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’un makamından gerçekleşen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Final müsabakasında Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu 1. Olurken, Fatma Paksen Orta Okulumuzu ise 2. olmuştur. Bu durum bizler için gurur verici bir durumdur. İnşallah diğer okullarımıza örnek olur” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u ziyaret ettikten sonra İlçe Kaymakamı Bayram Gale tarafından kaymakamlık makamında ziyaret eden öğrenciler, burada kaymakam Gale, öğrencilerin eğitim ve spor hayatlarında başarılarının devamı diledi.
Başarılarından dolayı Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik eden Kaymakam Gale, Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu Müdürü Orhan Aslan’a, Beden Eğitimi Öğretmen Emre Çinele’e ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji