YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %-0,91
  • BIST
    %-0,50
Film Ekibi Nar Radyoyu Ziyaret Etti

Film Ekibi Nar Radyoyu Ziyaret Etti

“Sivas” adlı film ekibi, Radyo Nar yöneticisi Turan Tanyılmaz ziyaret ettiler.
14032013narYerköy İlçemizde ve Çiçekdağı’nda çekimleri yapılan “Sivas” adlı sinema filmi çekim ekibi Radyo Nar yöneticisi Turan Tanyılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette, “Sivas” filmi yönetmeni Kaan Müjdeci ve Ekibi’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Tanyılmaz, “Sivas” filmi hakkında çeşitli sohbet ettiler.
Sivas” filmi yönetmeni Kaan Müjdeci ve Ekibi, Radyo Nar yöneticisi Turan Tanyılmaz ve ekibine göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Tanyılmaz, Kaan Müjdeci ve ekibine çekimi yapılan filminin Yerköy ve Çiçekdağı’na önemli katkı sağlayacağını belirterek ” Sivas adlı filminin çekimlerinin Yerköy ve Çiçekdağı ilçelerimizde yapılması bizleri çok mutlu etmiştir. İki ilçemizin tanıtımına da önemli katkı sağlayacağına sonsuz inanıyorum. Bu duygu ve düşünce ile “Sivas” filmi yönetmeni Kaan Müjdeci ve Ekibine başarılar dilerim” dedi.
Gerçekleşen sohbetler sonrasında film yönetmeni Kaan Müjdeci, Yapımcı Kaan Kurbanoğlu, Çocuk oyuncular Doğan İzci ve Hasan Özdemir, Oyuncu Koçu Kutay Sedıkçı ve Oyuncu Muttalip Müjdeci Radyo Nar’da film hakkınca canlı yayın yaptılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bu Eden Hasan Kaan Nar Sinema

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji