YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,83
Gale’ye Kızılay derneğinden plaket

Gale’ye Kızılay derneğinden plaket

Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şube Başkanlığı ile Türk Hava Kurumu Derneği Yerköy Şube Başkanlığından Kaymakam Bayram Gele’ye plaket. 
04082011kizilayTürkiye Kızılay Derneği Yerköy Şube ve Türk Hava Kurumu Derneği Yerköy Şubesine yaptığı değerli katkı ve çalışmalarından ötürü kaymakam Bayram Gale’ye plaket verildi. Teşekkür plaketini THK Yerköy Şube ve Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şube Başkanı Halit Altındaş takdim etti.
Konu hakkında açıklama yapan Altındaş, “Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şube Başkanlığı ile Türk Hava Kurumu Derneği Yerköy Şube Başkanlığı olarak, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, her iki dernek şubelerimize yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine, plaket takdim etmeyi uygun buldu.”ifadelerinde bulundu.
Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şube Başkanı ile Türk Hava Kurumu Derneği Yerköy Şube Başkanı Halit Altındaş, yaptığı açıklamada, derneklerine ilçe kaymakamlığı olarak her ortamda ve her türlü yardımın yapıldığını belirterek, kendilerini hiçbir zaman geri çevirmeyen ve yardımlarını esirgemeyen Kaymakam Gale’ye bir kez daha teşekkür ederek plaketini takdim etti.
Kaymakam Bayram Gale, yaptıkları işin asli görevleri olduğunu, Kamu yararına çalışan Derneklerin her zaman yanında olduklarını, plaket yaptırmada teveccüh gösterdikleri belirterek kendilerine teşekkür etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji