YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
GALE, OKULLARI YERİNDE İNCELİYOR

GALE, OKULLARI YERİNDE İNCELİYOR

Yerköy İlçe Kaymakamımız Bayram Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz tadilatı devam eden ve yeni bölüm açma çalışmaları süren Şehit Sedat Nezih Özok Kız Teknik ve Meslek Lisesinde ‘ki çalışmaları yerinde incelediler.
13022013galeŞehit Sedat Nezih Özok Kız Teknik ve Meslek Lisesinde ‘ki çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Kaymakamımız Bayram Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz daha sonra çalışmalar hakkında Okul Müdürü Yaşar Demir’den okul hakkında çeşitli bilgiler aldılar.
Şehit Sedat Nezih Özok Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde yaptırılan Güzellik ve Saç Bakım Atölyesini inceleyen Bayram Gale ve Mehmet Yavuz çalışmaları beğenerek okul müdürü Yaşar Demir’e teşekkür ettiler.
Okul Müdürü Yaşar Demir, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve çalışmaların tamamlanmasının ardından okulun eğitim ve öğretime hazır hale geleceğini söyledi.
Yeni açılacak kuaförlük, hasta ve yaşlı bakımı bölümlerinin ise ilçemizde bir ilk olduğunu bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin kolay istihdam sağlayacağını söyledi.
Gale ve Yavuz incelemeler sonrası Şehit Sedat Nezih Özok Kız Teknik ve Meslek Lisesinden ayrıldılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. ADALET meslek lisesi bölümü acık diye öğrenci kayıt eden okul müdürü bunun hesabını nasıl verecek bu vicdanlara bir çok kişi evladını anadolu liselerinden kayıdını sildirerek ADALET bölümü açıldı denildiği için bu okula kayıt ettirdi şimdi bizim kuaförlük dediğimiz bölümü ilerisi için iş garantili bir meslekmiş gibi anlatmaları bana göre saçma çünkü o meslekler elbette dışarıda öğrenebilir bir meslek evet okulunu okumak güzel olacaktır ama ADALET bölümün hesabı sorulmalı

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji