YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,47
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %-0,50
Gale, “Türkiye İçin Robot Teknolojisi Çok Önemlidir”

Gale, “Türkiye İçin Robot Teknolojisi Çok Önemlidir”

Yerköy İlçesi Kaymakamı Bayram Gale, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Eğitim Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen 7. Uluslararası Robot Yarışmasında derece elde eden öğrencileri makamında kabul etti.
10052013rİlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Eğitim Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen 7. Uluslararası Robot Yarışmasında dereceli kimseye bırakmayan Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Yönetici Öğretmen ve Öğrencilerini Makamında kabul etti.
Yarışmada aldıkları derecelerden dolayı öğrencileri tebrik eden İlçe Kaymakamı Bayram Gale “Bilgi iletişim çağındayız. Bu çağda teknoloji doğru kullanamayan toplumlar geri kalmaya mahkûmdur. Teknoloji doğru kullanan geliştiren toplumların gelişmişlik seviyeleri artar ve dünyaya bu toplumlar yön verir.
Kendi otomobilini uçağını kendisi yapmak isteyen Türkiye için robot teknolojisi çok önemlidir. Çıktığınız bu yolda emin adımlarla ilerlemenizi, Türkiye ve Dünyanın geleceğinde söz sahibi bireyler olmanızı diliyorum” dedi.
Gerçekleşen sohbetlerinin ardından, ilçe kaymakamı Bayram Gale ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çekindiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji