YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-0,85
Gasp iddiasında 3 kişi tutuklandı

Gasp iddiasında 3 kişi tutuklandı

Yerköy ilçemizde, maaşı ve cep telefonu, madde bağımlısı 4 kişi tarafından gasp edildiği iddia edilen genç, yol kenarında ağır yaralı olarak bulunmuştu.
1302014kavga2İddiaya göre, Yerköy Belediyesinde çalışan Muhammet Yıldız (25), 11 Şubat akşam saatlerinde evinin bulunduğu Kale Mahallesi’nde yolda yürürken 4 kişinin saldırısına uğradığı saldırı sonucu ağır yaralandığı belirtilmişti.
Yıldız’ı darp ederek 900 lirasını ve cep telefonunu gasp eden zanlıların peşine düşen polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu 4 kişiyi gözaltına aldı.
Gaspla ilgili polis ekipleri Fatih K., Hasan D., Nihat K. ve Murat Y.göz altına aldı.
Gözaltına alınan şüphelilerden Fatih K., Hasan D. ve Murat Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Nihat K. ise serbest bırakıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Güzelim Yerköyüm Ne hale gelmiş çok değil bundan 10-15 yıl önce kavgalar olurdu döğüşler olurdu aynı mahallenin aynı köyün insanları ama mertçe olurdu.Çoğu delikanlılık zamanını kanı deli olanların yaptığıydı.Ne hap bilirdi yerköyün gençleri ne esrar nede başka bişey Belki kahvede 101 oynardı , bilardoya giderdi ama ne bileyim böyle şeyleri bilmezdik sonra ne oldu bilmiyorum ama yerköyde bazı tipler türedi gasp nedir Allah aşkına gerçekten bunun bir örneği daha mevcutmudur ilçemizde.Değerli büyüklerimiz.Sayın Siyasetçilerimiz,bürokratlarmız işadamlarımız ne olur yaşadığınız büyüdüğünüz ekmeğini yediğiniz bu milletin oylarıyla ankarada koltuk edindiğiniz ne olur Allah aşkına ne olur artık birşeyler yapın.Hepsinden geçtik de bari en azından can ve mal güvenliğimizi sağlayın

  2. olayı masumane bir gencin başına gelen bir felaket gibi haber yapmışsınız,ya olayın oluşunuzdan haberiniz yok yada gazetecilikden,gasp ve darp edildigini idda ettiginiz sözde masum kişiyle olayın failleri zaten beraber olan kişiler ve birbirlerine üstünlük sağlamak amaclı yapılan bir olay zaten her iki tarafta şuan batağa saplanmış yerköyümüzün madde bagımlıları,ve ne olacak bu gidiş hat dedigimizde böyle gidecek diyecek kadarda kendilerinden eminler….neden…???? çünkü yerköy sahipsiz,çünkü yerköyde emniyet yok,çünkü yerköyde adli kolluk görevi yapacak kurum yok,çünkü yerköyde bürokrat yok siyasetci yok, yok yok yok eskiden böyle şeyler yoktu demeyin sakın eskidende vardı,ama bu kadar ayan beyan degildi bu işin rantı yoktu buna müsaade edilmiyordu,zaten bütün proplemde burda eskiden bu maddelerin bagımlıları bu illeti yeni nesil,e musallat etti….

  3. yerköyün idari mülki amiri, adli kolluk görevlileri emniyet görevlileri yukarıda yazılan yorumları okuyun ve nerede hata yapıyoruz diye biraz kafa yorun nolur. artık Yerköy de hayata farklı bakan idealleri olan kariyer yapmış iyi meslek sahibi insanlar yerleşmeyi düşünmüyorlar biran önce kaçma düşüncesindeler neden çünkü güzelim ilçemizi pislik yuvası haline getirdiler! insanlar gündüz bile kale mahallesi gibi yerlerden yürüyerek geçmeye korkuyorlar! sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ağaoğlu na sesleniyorum hala oy peşindesin 5 yıldır o makamdasın neden Yerköy ün şehir göbeğindeki pislik yuvalarını pavyonları batakhaneleri kapatmıyorsun ruhsatlarını iptal etmiyorsun menfaatin nedir? İlla Yerköy halkı kendi imkanlarıylamı kapattırsın bu pislik yuvaları pavyonları. saygılarımla

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji