YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %3,10
Gazetemiz 28 Yaşında

Gazetemiz 28 Yaşında

28 Yıl önce tipo baskı sistemiyle yayın hayatına başlayan ve her yıl giderek güçlenen Gazetemiz 28 yaşında. 28 yıl önce Yerköy de basın hayatına başlayarak yerel gazete olma yolunda adım attan Yerköy Gazetemiz 28 yaşına girme sevincinde.
08012010gazete2828 yıl önce Yerköy İlçemizde haftalık yayın organı olarak basın yaşamına ayak basan Yerköy Gazetesi, kurucularının kalplerine ve gönüllerine yerleşmiş olan çağdaş Cumhuriyet inancını büyük bir istikrar içinde günümüze getirmiş bulunmakta.
Yerköy’de ilk olarak 10 Ocak 1983 yılında yayın hayatına başlayan ve haftalık olarak yayınlanan Yerköy Gazetesi’nin sahipliğini Yakup Kayhan, Yazı işleri Müdürlüğünü Murat Özaslan, Yazı İşleri Müdürlüğünü Murat Özaslan, Sayfa Editörlüğünü Ferhat Kayhan, Muhabirliklerini Seda Özaslan ve Ö. Hikmet Kayhan yapıyor.
Yerköy Gazetesi Sahibi Yakup Kayhan, Yerköy gazetenin 28’inci yayın yılına girmesi nedeniyle yaptığı açıklamada; “Gazetemiz bugüne kadar Yerköy ilçesinde yayın yapmayı kendisine görev edinmiş ve bu yayın anlayışından taviz vermemiştir.
Yerel bir gazetenin ulaşılması çok zor olan bir yaşa ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gazete Bizlerim değil, Yerköy Gazetesi okurlarımızın gazetesidir.
Gazetemiz aynı zamanda Yerköy ilçesinin en eski gazetesi olması unvanını da elinde bulunduruyor.
Yerköy Gazetesi, Yerköy için üstlendiği görevi layıkıyla yapmayı sürdürecektir. Bizleri bu günlere taşıyan tüm okur ve halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji