YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Gaziantepli sporcular Yozgat ve Yerköy’ü gezdi

Gaziantepli sporcular Yozgat ve Yerköy’ü gezdi

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu voleybol takımı öğrencileri bölge maçlarını kültürel bir geziyle renklendirdiler.

14042016ogrenciNurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu, Kırşehir’de düzenlenen bölge maçlarından arta kalan zamanda kardeş okulları olan Nurdoğdu Ortaokulunun misafiri olarak Yozgat’a gelen öğretmen ve öğrenciler Yozgat’ın tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkânı bulduklarını söyledi.
Gezi hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu, şu açıklamalarda bulundu:
“Kırşehir’de düzenlenen voleybol bölge turnuvası maçları için Gaziantep’ten gelen kardeş okulumuz Adil Teymur İHO sporcularını ilçemize davet ettik. Onlar da saolsunlar bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettiler. Önce okulumuzu gezen öğrencilerimizle Yerköy ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Yavuz beyi ziyaret ettik. Daha sonra Yozgat’a geçerek Çapanoğlu Camii, Çamlık, Hayri İnal Konağı gibi Yozgat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdik.”
Geziden öğrencilerin son derece memnun kaldığını ve Yozgat hakkındaki düşüncelerinin değiştiğini vurgulayan Arapoğlu “Umarız bu gezi ile kardeş okul sporcularımız büyük bir moral depolar ve Türkiye birincisi olurlar. Ayrıca okulumuz öğrencileriyle de bu yıl Gaziantep’e bir gezi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. .” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji