YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %-1,25
Genel Başkan Yardımcısı Ergun’den, Başkan Ferhat Yılmaz’a ziyaret

Genel Başkan Yardımcısı Ergun’den, Başkan Ferhat Yılmaz’a ziyaret

İYİ Parti Gene Başkan Yardımcısı ve Çevre Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Belediye binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Ferhat Yılmaz, belediye başkanlığı görevine geldiği sürece yaptığı hizmetler hakkında çeşitli bilgiler verdi.
Çalışmalarını insan odaklı yaptığını ifade eden Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“Belediye başkanı seçilmemizle birlikte vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmiş bulunmaktayız. Çalışmalarımız kısaca Park ve Bahçe düzenlemeleri, beş mahallenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ihalesin tamamlanmış olup çalışmalar başlatılmıştır. Bunların yanı sıra çevre düzenlemeleri ve birçok hizmeti ilçe halkımızla buluşturmuş bulunmaktayız. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmektedir.”dedi.
İYİ Parti Gene Başkan Yardımcısı ve Çevre Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun ise Başkan Yılmaz’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şu açıklamada bulundu:
“Yozgat ilimize bağlı Yerköy ve Yeni Faklı ilçelerimiz yerel seçimde İYİ Parti Başkanlarımız kazanmıştır. Genel Merkez olarak iki ilçemizin de yanından olacağımızı bilmelerini isteriz. Genel Merkez olarak her zaman belediyelerimizin yanındayız. Yaptıkları hizmetlerde şunları bilmeleri gerekmektedir, Allah korkusu ile yapılan hizmetler her zaman başarılı olmuştur. Şayet bu şekilde Allah korkusu olmaz ise ortaya kul hakkı çıkar. Bizler iki belediyemizinde bu duruma girmeyeceğinin bilincindeyiz. Bizleri burada ağırlayan başta Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’a, belediye başkan yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmaz’a, İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza çok teşekkür ederiz.”dedi.
Belediye’de gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Gene Başkan Yardımcısı ve Çevre Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun’ün yanı sıra, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Derviş Vural, İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanı Davut Yorulmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji