YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %3,10
Gitar kursu yoğun ilgi görüyor

Gitar kursu yoğun ilgi görüyor

Yerköy Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan gitar kursuna gençlerden yoğun ilgi.
24022011gitarYerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan gitar kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2010-2011 eğitim öğretim döneminde açılan gitar kursu büyük ilgi gördü. İlk etapta 15 kursiyerin ders aldığı kursun, 3 ay süreceği kaydedildi. Talep doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde de kursun devam edeceği belirtildi.
İlçemiz Şehit Şaban Karadoğan İlköğretim Okulunda kadrolu öğretmen Gökhan Ököten eğitmenliğinde devam eden kursta, hafta içi her gün saat:15.00 ile 17.00 arasında ilköğretim grubuna kurs verilirken, hafta sonları ise Cumartesi ve Pazar günleri saat: 09.30 ila 11.30 arasında ise ortaöğretim grupları gitar dersleri almakta.
Halk Eğitim Müdürü Salih Yıldırım, Müdür yardımcısı Süleyman Şahingöz ve Öğretmen Gökhan Ökten, yaptıkları açıklamada, açılan gitar kursuna yoğun talep olduğunu,  hafta içi ve hafta sonları kurs açtıklarını, şu an için devam eden kursiyerlere sertifikaları verildikten sonra yeni gitar ve bağlama kursları açacaklarını, dolayısıyla gençleri sokaklardan alarak bu gibi sosyal faaliyetlere çekmek istediklerini belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji