YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,19
  • ALTIN
    %0,56
  • BIST
    %-1,36
Gökay, Güven Tazeledi

Gökay, Güven Tazeledi

Yerköy Sınırlı Sorumlu  (S.S.) Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 2012 Yıllı olağan genel kurul toplantısını gerçekleşti.
06052013secimYerköy S.S. Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi genel kurulu toplantısında Şakir Gökay, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Kooperatif binasında düzenlenen Genel Kurul toplantısında Şakir Gökay, seçime tek liste halinde girdi.
Mustafa Altındaş’ın Divan başkanlığında gerçekleşen seçimde, katipli ise Mustafa Altun ve Murat Altundaş üstlendi.
2012 yılı faaliyet raporu okunduğu seçimde, divana tek aday ve tek listeli seklinde seçim yapıldı.
Divan başkanı ve katip üye seçimi sonrası açılış konuşması yağan Şakir Gökay, “Bugün burada toplanmamızın sebebi 2012 yılı olağan genel kurulu toplantısı için burada toplanmış bulunmaktayız. Biz yönetim olarak 2009 yılı tarihin 2013 tarihine kadar kooperatifimizin yönetimini yürütmekteyiz. Dört yıl içerisinde, hepimizin bildiği gibi acısı ile tatlısıyla ve dertlerimizle geçirmiş bulunmaktayız.  İnanıyorum ki bu acısı ile tatlısı ile geçtiğimiz bu günlerde yönetimiz tarafından bir kusur işlendi ise af ola. “dedi.
Seçim sonrası üyelerin oylarını alan Gökay, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek, bundan sonra üyelerinin iyiliği için çok çalışacağını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji