YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
GÖZALTI

GÖZALTI

GÖZALTI TORBASI OPERASYONU

Teknoloji ile birlikte birçok konu daha anlaşılır hale gelmiştir birçoğu eskiden imkânsız görülen şey artık çok basit bir şekilde çözülebilir. Bu konuların hepsi insan yararına olduğu için insanların bu konulardaki eğilimleri de artmıştır. Özellikle estetik alanında gelişen gelişmeler kadınlar kadar erkeklerin de ilgisini çekmektedir. Erkekler estetik olarak en fazla saç ekimi alanını tercih etmektedir. İstanbul saç ekimi merkezi kendisini son dönem saç ekimi modelleri konusunda ispatlamıştır. Bu yönü ile insanların bu alana eğilimleri fazlası ile artmıştır. İstanbul saç ekimi merkezi içinde en sık uygulanan yöntemler FUT ve FUE yöntemleridir. Bu yöntemlerinden ilki olan FUT yöntemi genellikle en sık tercih edilen yöntem olup erkeklerin çok sık kullandıkları şekildir. Bu yöntemin temelinde saç ekimi için kellik oluşmuş bölgeye doku yerleştirmek yatar. Başın ense kısmının biraz üstünden yani kulak hizasında oluşturulan bir şerit halinde doku alınarak bir solüsyon ile birlikte saçsız olan bölgeye adapte edilme şeklidir. Diğer ismi olan şerit sistemini de buradan almaktadır. Ülkemiz de en çok kullanılan yöntem olan FUT yöntemi çok sayıda kişinin gözdesidir. Bir diğer yöntem olan FUE yöntemi ise 2004 yılından uygulanmaya başlanmış bir yöntemdir. Bu yöntem ülkemiz de pek sık olmamak ile birlikte en çok sonuca götüren yöntemdir.
Saç problemleri konusunda en etkili çözüm saç ektirmektedir. Saç ektirmek çok yüksek başarı oranına sahiptir ve saç ektiren insanlar bu tedaviden çok memnundurlar. Saç dökülmesi tedavi sürecinde başarı almak istiyorsanız saç ekiminizi kaliteli bir sağlık kuruluşunda yaptırıp doktorunuzun talimatlarına harfi harfine uymalısınız. Saç ekiminde ekilecek saçların alındığı bölge çok önemlidir ve tedavinin başarıya ulaşmasında büyük payı vardır. Alınacak bölgede ki kılların kalıcı ve dökülme olasılığı çok az olan bölgelerden alınıp kafadaki saçsız bölgelere nakil edilmesi gerekmektedir. Saç dökülmesi tedavisinde ameliyat kadar ameliyat sonrası kısımda önemlidir. Bu dönemde saçları besleyici protein ağırlıklı besin almak gerekmektedir çünkü saçların köklerini protein ağırlıklı besinler beslemektedir. Protein sayesinde saç kökleri daha dayanıklı olur ve deriye daha fazla tutunur.
Göz altı torbaları ameliyatının nasıl yapındığına değinecek olursak şöyle diyebiliriz. Gözaltı torbaları ameliyatı günlük kısa bir operasyondur. Genelde lokal anestezi uygulanarak gerçekleştirilen bu ameliyat ortalama bir saat sürmektedir. Tabi bu kişiden kişiye değişebilen bir süredir. Gözaltı torbalarına üst göz kapağında oluşan deformasonlar da eşlik etmektedirler yani ikisi bir arada oluşabilmektedir ve bu durumu olduğundan da zor bir hale sokabilir. Yani eğer gözünüzde hem alt hem de üst bölgede bir sorun varsa ameliyat süresi her bir göz için 1 ile 3 saat arasında değişiklik gösterebilir. Gözaltı torbaları ameliyatı genelde kirpik hizasında açılan bir kesitten ya da alt göz kapağının içinden açılan bir kesitle gözaltında oluşmuş yağ dokusuna lazer aracılığıyla müdahale edilir. Gevşeyen ve gereksizleşen fazla deri dokusu alınarak gözaltı derisi düzgünleştirilir. En son ise kendiliğinden eriyebilen dikilişlerle kesilen bölge dikilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji