YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %-0,50
Gün Işığı Derneği Yeni Yönetimi Göreve Başladı

Gün Işığı Derneği Yeni Yönetimi Göreve Başladı

Yerköy’de 2003 Yılından bu yana faaliyet gösteren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yapılan genel kurul toplantısı sonrası, yeni yönetim dernek çalışmalarına hız verdi.
20052013gun2003 Yılında Yerköy’de kurulans ve çeşitli etkinliklere imza atan Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığına Bahattin Karabulut seçildi.
Olağan genel kurul toplantısında üyelerin oyunu alarak dernek başkanlığına seçilen Bahattin Karabulut, “10 Yıldır ilçemizde, eğitim, kültür ve yardımlaşma adına bir çok etkinlik düzenleyen derneğimizin bir önceki yönetimine teşekkürü bir borç biliyoruz.”dedi.
Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin eski yönetiminin emeklerini asla unutmayacaklarını ifade eden Karabulut, “Yeni yönetimdeki arkadaşlarımızla hiç ara vermeden, hemen dernek olarak çalışmalarımıza başladık. İlk olarak 15 Mayıs’ta sona eren SODES kapsamında “Gençlik Merkezi ile Hayallerime Ulaşıyorum” ve “Öğretmenim Bu Akşam Bizim Evde” adlı iki farklı proje hazırlayarak Yozgat Valiliğe teslim etmiş bulunmaktayız.
Önümüzdeki hafta içerisinde geliri “Her sınıfın bir yetim kardeşi olsun” projesi kapsamında yetimlere aktarılmak üzere bir kermez düzenlemeyi planlıyoruz.”dedi.
Dernek faaliyetlerini aylık bültenlerle kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Karabulut, İnsan merkezli projeler düzenleyerek Yerköy’de Sivil toplum kuruluşu anlayışına yeni bir soluk getireceklerini ve hizmet noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizdi.
Yapılan genel kurul sonrası Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yeni yönetimi Dernek Başkanı Bahattin Karabulut, Başkan Yardımcısı H. Bayram Ergenoğlu, Ali Uyar, İbrahim Çınar ve Halit Arapoğlu şeklinde oluştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji