YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Gün Işığı Derneğinden Kaymakam'a “hayırlı olsun” ziyareti

Gün Işığı Derneğinden Kaymakam'a “hayırlı olsun” ziyareti

Yerköy Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü, ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.
10092013gunisiZiyarete Yerköy Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Bahattin Karabulut’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri H. Bayram Ergenoğlu, Ali Uyar ve Halit Arapoğlu hazır bulunarak İlçe kaymakamı Nevzat Şengök’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan dernek başkanı Bahattin Karabulut “Dernek olarak 10 yıldır ilçemizde birçok sosyal kültürel etkinliğe imza attık. Bu yılda SODES kapsamında hazırladığımız “Gençlik Merkezi ile Hayallerime Ulaşıyorum” projesi kabul edilerek hibe almaya hak kazandı. Biz sivil toplum kuruluşu olarak ilçemizde üzerime düşen görevi layıkı ile yapmayı hedefliyoruz. İnanıyoruz ki bizleri bu tür faaliyetlerimizde ve projelerimizde kuruluşlar yalnız bırakmayacaktır. Bu duygu ve düşünce ile Yerköy ilçemize ataması gerçekleşen kaymakamımız Nevzat Şengök’e yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.
Kaymakam Şengök ise dernek başkanı ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Yerköy ilçemize geldiğimiz günden belli bizleri yalnız bırakmayan daire amirleri, parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. STK’larla inanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, hep birlikte buradaki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah bu şirin ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere getiririz “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji