YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Gün Işığı Derneğinden Yeni Müftü'ye “hayırlı olsun” ziyareti

Gün Işığı Derneğinden Yeni Müftü'ye “hayırlı olsun” ziyareti

Yerköy Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, göreve yeni başlayan Yerköy Müftüsü Necip Eren’i, makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.
21092013gunZiyareti gerçekleştiren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Halit Arapoğlu ve Sebahattin Bircan İlçe Müftüsü Necip Eren’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan dernek genel sekreteri Halit Arapoğlu  “Dernek olarak 10 yıldır ilçemizde din eğitimiyle ilgili birçok etkinliğe imza attık. Son olarak gerçekleştirdiğimiz Seçmeli Din Eğitimi Dersleri Çalıştayıyla ilçede görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle seçmeli derslerde karşılaşılan problemleri ve çözüm önerilerini konuştuk. Biz sivil toplum kuruluşu olarak ilçemizde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerin getirmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki önümüzde günlerde gerçekleştireceğimiz bu tür faaliyetlerimizde ilçe müftümüz bizleri yalnız bırakmayacaktır. Bu duygu ve düşünce ile Yerköy ilçemize ataması gerçekleşen müftümüz Necip Eren’e yönetim kurulu olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
İlçe Müftüsü Eren ise Gün Işığı derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Yerköy ilçemize geldiğimiz günden belli bizleri yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Müftülük olarak ilerleyen zamanlarda ilçemizde faaliyet gösteren STK’larımızla bir araya gelerek neler yapabileceğimizi konuşmayı planlıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenleyeceği etkinliklere katılmaktan büyük bir mutluluk duyacağımı belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji