YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Gün Işığı Derneği'nin Proje Başarısı

Gün Işığı Derneği'nin Proje Başarısı

Yerköy’de 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin SODES kapsamında hazırlamış olduğu proje kalkınma bakanlığı’ndan hibe almaya hak kazandı.
260702013gunBu yıl Yozgat’ta ilk defa uygulanmaya başlayan SODES kapsamında 33 projenin kabul edildiğini ve bunlardan birinin de kendi projeleri olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden dernek başkanı Bahattin Karabulut “2003 yılından bu yana dernek olarak ilçemizde kültürel ve sosyal birçok etkinlik gerçekleştirdik. Bu yılda ilimizde ilk defa uygulanmaya başlayan SODES kapsamında iki tane projemizi Yozgat Valiliğine teslim ettik. Allah’a şükür bu projelerimizden “Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum” gerekli kabulü gördü ve hibe almaya hak kazandı.” dedi.
Proje kapsamında Yerköy’de bir gençlik merkezi oluşturacaklarını ve bu merkezde proje kapsamında planlanan etüt, kurs, kültürel gezi ve etkinliklerin gerçekleştirileceğini vurgulayan Karabulut “ Bugün Yozgat Valiliğinde düzenlenen imza süreciyle resmi süreç başladı. Bize bu projeyi nasip eden Allah’a hamdolsun. Umarım alnımızın akıyla O’nun rızası doğrultusunda bir proje gerçekleştirebiliriz. Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum projemizin hem ilçemize hem de ilimizde hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji