YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
GÜN IŞIĞI'NDAN KIRTASİYE YARDIMI

GÜN IŞIĞI'NDAN KIRTASİYE YARDIMI

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 50 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
10092013gunisikirGün Işığı yardımlaşma ve dayanışma derneği, Yerköy’de bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.
2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Gün Işığı yardımlaşma ve dayanışma derneğinin Yerköy’de bulunan 3 okula kırtasiye dağıtımın yapıldığını ifade eden dernek başkanı Bahattin Karabulu, “Yeni bir eğitim-öğretim yılının başlamasıyla yetimlerimize ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kırtasiye seti dağıtımı yapılmıştır.
Yerköy’de bulunan derneğimiz tarafından ilçemizde bulunan 1. sınıf öğrencilerine verilmek üzer kırtasiye paketlerini okul idarecilerimize teslim etti.
Amacımız ilçemizde bulunan okullarda eğitim görecek 1. sınıf öğrencilerinin okul hayatına güzel bir hediye ile eğitim ve öğretim yılına başlamalarına düşünerek ben ve dernek üyelerimiz böyle bir faaliyet yapmak istedik. İnşallah bizim bu davranışımızı gören diğer sivil ve resmi kuruluşlarda bu tür etkinliklere imza atarlar.
Özellikler öğrencilerimizin fotoğrafını çekip basınla paylaşarak onları rencide etmek istemedik. 50 adet dağıtmış olduğumuz hediye paketlerini okul idarecilerimize teslim ederek öğrencilerimize ulaştırmaları için emanet olarak verdik.
Allah kısmet ederse önümüzdeki yıllarda bu kırtasiye yardımının sayısını artırarak öğrencilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji