YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Güneş yüzünü gösterdi,Yerköylüler parklara akın etti

Güneş yüzünü gösterdi,Yerköylüler parklara akın etti

Yerköy’de soğuk ve yağışlı havanın ardından güneşin yüzünü göstermesi vatandaşları sevindirdi
30032013gunesYerköy’de güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşlar parklara akın etti.
Güneşli havayı fırsat bilen Yerköylüler, Alparslan Türkeş ve Dr. Sadık Ahmet Parklarına akın ederek güneşli havanın tadını sohbet ederek çıkarıyorlar.
Son birkaç gündür havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi ve devamında da sıcaklıkların hissedilir derecelerde artması fırsat bilen vatandaşlar parklara ve açık alanlara akın etiler.
Cadde ve parklara akın eden vatandaşlar. Parkları doldururken, kimi vatandaşlar sohbet ederek hasret giderdi.
Vatandaşlar, “Kış mevsiminde gündüzler kısa olduğu için gün çabuk geçiyor. Daha iki güne kadar yağmur ve dolu yağışı vardı. Bizde bu güzel günde buraya gelerek öğle namazına kadar bekliyor, Öğle namazından da ikindi namazına kadar arkadaşlarımıza burada güneşleniyoruz.
Yani bir yandan sohbet ederken bir yandan da namaz vaktini bekliyoruz. Yapacak bir işimiz olmadığı için burası bizim için bulunmaz bir yer” dediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. merhabalar ben 40 yaşındayım aşağı yukarı 40lı yaşlardaki arkadaşlarım bilir biz çocukken şuan resimde olan o kayak o salımcaklar aşiyan çaybahçesinde idi kardeşim bu memleket nasıl bir yer ALLAH rızası için bir hayır sever yokmu madem belediye yaptırmıyor inanın durumum olsa bugün ilk işim parkı degiştirmek olacak çocuklar yol yokmuş su iyi degilmiş bilmez park diye tutturuyor gidiyorsun cenk yapmış gibi hertaraf demir düşerse diye onlarada rahat oyun oynatamıyoruz malum apartman her yer beton daracık alanlar ne topaç ne çelikçomak nede komşunun elma agaçı kayısı agaçı var yolup kaçacakları saat 11 den önce uyumuyor çocuklar biz saat 8 dediginde düşerdik yataga yorulurduk oyun oynamakdan çocuklara üzülüyorum inşallah sayın belediye başkanımız bu yazımızı okurda parkı yeniden yapılandırır

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji