YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Güreş müsabakasında derece elde eden öğrenci ödüllendirildi

Güreş müsabakasında derece elde eden öğrenci ödüllendirildi

Aktif Eğitim Sen Yerköy Temsilciği, Güreş müsabakalarında derece elde eden Lise öğrencisi Mikail Karabulut’a çeşitli hediyeler takdim etti.
16062014aktifsenAktif Eğitim Sen Yerköy Temsilcisi Salih Şimşek, Yozgat’ta ve Bölgesel Güreş Müsabakalarında derece elde eden Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Mikail Karabulut’ı ziyaret ederek başarılar diledi.
Ziyaret esnasında gazetecilere açıklama yapan Aktif Eğitim Sen Yerköy Temsilcisi Salih Şimşek, Mikail Karabulut’un başarısını duyunca gururlandıklarını söyledi.
Şimşek, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Mikail Karabulut kardeşimiz, Yozgat’ta ve Bölgesel Güreş Müsabakalarında çeşitli dereceler alarak ilçemizin adını en iyi şekilde temsil etmiş bizleri gururlandırmıştır. Bizlerde Mikail Karabulut kardeşimizin bu başarısı karşısında sesiz kalamazdık. Aktif Eğitim Sen olarak gerek Mikail Karabulut’a gerekse Okul Müdürümüz Necip Aydın’a hediyeler takdim etmek istedik. İnanıyoruz ki, Mikail ilerleyen yıllarda Yerköy’ümüzün ve Yozgat’ımızın adını en iyi şekilde tüm dünyaya duyuracaktır” dedi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında Aktif Eğitim Sen Yerköy Temsilcisi Salih Şimşek tarafından okul müdürü Necip Aydın’a plaket, Mikail Karabulut’a ise çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji