YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Güvenilir Milli piyango bileti için PTT  lere

Güvenilir Milli piyango bileti için PTT lere

Milli Piyango İdaresi ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, piyango biletleri bu yıl da PTT Yerköy Merkezinde satışa sunuldu.
14122011pttMilli Piyango biletleri için baş bayilik yetkisi alan PTT, tüm yurtta olduğu gibi PTT Yerköy Merkezinde de Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri ile görücüye çıktı.
Büyük ikramiyenin bu yıl 40 milyon lira olduğu Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişi biletleri Yerköy’de de satışa sunuldu.
Biletlerin satışına başladıklarını bildiren PTT Yerköy Merkezi Müdürü Tarık Şahım yaptığı açıklamada, hizmet yelpazelerini her geçen gün genişlettiklerini, bu kapsamda da Milli Piyango biletlerini de PTT güvencesi ile vatandaşlara sunduklarını söyledi.
Tam biletlerin 36, yarım biletlerin 18 ve çeyrek biletlerin ise 9 Lira’dan satışa sunulduğunu kaydeden Tarık Şahım, “ PTT Yerköy Merkezi olarak, 2 yıl önce Milli Piyango satışlarına başlamıştık.
PTT Yerköy Merkezimizde, Milli Piyango biletlerinin satışı gerçekleştirmesi ve halkın yoğun ilgisi göstermesi bizleri oldukça mutlu etmiştir.
Milli Piyango biletleri satışlarımız seri numaraları alınarak kontrollü şekilde yapılmaktadır.
Seri numaraları kontrol altına alınarak yapılan satışlarımız müşterilerimize güven vermektedir.” dedi.
Diğer yandan Milli Piyango biletlerinin PTT Yerköy Merkezi tarafından satılmasının çok önemli bir girişim olduğunu söyleyen ilçe halkı, “Geçmiş yıllarda Milli Piyango biletlerini seyyar bayilerden satın aldığımız zaman acaba aldığımız bilet sahte mi diye içimize korku düşerdi.
Fakat Milli Piyango biletlerinin PTT Merkezleri tarafından satışa sunulması nedeniyle gönül rahatlığı içerisinde almaktayız. Bu hizmetten ötürü PTT Yerköy Merkez yetkililerine teşekkür ederiz.” diye konuştular.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji