YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,56
  • BIST
    %-0,50
haber ve gazeteler

haber ve gazeteler

HABERLERE GAZETE BAŞLIKLARINA VE SPORA GÜVENİLİR TAKİBİN ADRESİ!
Günümüzdeki çok sesliliğin ve haber kanallarının çeşitliliği beraberinde bilgi kirliliğini getirebilmekte bilgi kirliliği de çoğu zaman gerçek bilgilerin su üstüne çıkmasını engellemektedir. Haberler, gazete manşetleri ve içerikleri spor dünyasına ait bilgileri gerçeklikleri kesinleşmiş tüm gelişmeleri güncellikleri ve ilginçlikleri nezdinde ön plana çıkartmaya çalışmakta nesnel yaklaşımla gerçeğe uygun detaylarla birlikte sunmaktayız. Bilgiyi söz oyunları veya taraflı değerlendirmelerden uzak kısa ve yalın bir dille anlatıp haberin özünün okuyucu tarafından algılanmasına önem vermekteyiz. Asparagas veya sarı gazetecilik olarak belirtilen gerçekliği onaylanmamış haberi dikkat çeken kelimelerden oluşan başlıklarla iletmek sansasyonel çıkışlar yapmak var olanı abartmak veya skandal tacirliği kesinlikle çalışma etiğimiz içerisinde yer almamaktadır ve özellikle uzak durmaya çalıştığımız konulardır.
İçeriği spor veya gündelik yaşama dair herhangi bir konu olabilen haberler ve gazete başlıkları tarafımızca irdelenip; yazı resim video fotoğraf analiz veya grafik raporlar eşliğinde okuyucuya sunulmaktadır. Makalelerimizde güncel konulardan modaya sanattan ekonomiye politikadan sinema dünyasına kadar birçok haber çeşidine yer verilmektedir. Sitemizde sadece ülkemiz içerisindeki değil tüm dünyadaki haber ve bilgi akışına bununla birlikte kullanıcı ve okuyucularımızın yorumlarına (hakaret vb. içerik kontrolleri ardından) da yer vermekteyiz.
Aktüalite ve sosyal olguların hassasiyetine inanmaktayız. Belgelere dayalı haberleri ön plana çıkartarak objektif haber sitesi olmaya çalışmakla birlikte objektif bakış açısına sahip okuyucu kitlesinin oluşmasına da katkıda bulunmayı amaçlamaktayız. Bilgi ve tecrübemizi doğru habercilik profili ile sizlerin hizmetine sunmakta böylece okuyucularımızın dışarıya açılan dürüst ve güvenilir penceresi olmayı hedeflemekteyiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji